Αποκεφαλισμοί εδώ και τώρα -Του Γιάννη Πανούση

Οι υπουργοί έχουν ηθική και πολιτική υποχρέωση να βοηθούν τον Πρωθυπουργό στις δύσκολες στιγμές, όχι απλώς γιατί αυτός τους διόρισε αλλά κυρίως γιατί η  ιδιοτελής αχαριστία συνιστά το χείριστο ελάττωμα.

 

 

Δεν συγχωρείται προσωπική επιβίωση σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

 

Από την άλλη ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει σε αυτή τη λεπτή καμπή της κάθαρσης του δημοσίου βίου, να κόψει τους πολλούς-δυστυχώς-γόρδιους δεσμούς [με τους έσωθεν ‘κακούς συντρόφους’του παρελθόντος ή με τις έξωθεν’δουλείες’]. Δεν είναι η ώρα των δημοσίων σχέσεων ή της αριστερής[;] ευγένειας. Τώρα ο Ηγέτης παίρνει κεφάλια [κι όχι μόνον ένα, αλλά όσα πρόδωσαν αξίες και αρχές]  γιατί τώρα καλείται ν’αποδείξει το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς στην πράξη. Αλλιώς φοβάμαι ότι οι [αυτο]βυθιζόμενοι θα τραβήξουν προς τα κάτω και τον ίδιον και το εγχείρημα της Κυβερνώσας.

 

Πλαστός ο κόσμος

κυριάρχησε στα δρώμενα

Με ταπεινά ελατήρια

έκρυψε την αλήθεια

 

Κ. Γ. Βασιλείου, Προσωπεία

 

Πηγή:anoixtoparathyro.grTο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
18 + 1 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.