Αυτή η μάνα έχασε το παιδί της επειδή έκανε ένα Λάθος στο Facebook -Ανοίξτε τα μάτια σας

Το νέο περιβάλλον των κοινωνικών δικτύων και τα σχετικά “μου αρέσει”, τα σχόλια, και οι “φίλοι” μπορεί να φαίνεται πολύ ρουτίνα στις μέρες μας, αν και έχει μόλις μερικά χρόνια που εμφανίστηκε στη ζωή μας.

Λόγω αυτής της ξαφνικής έκρηξης, δεν έχουμε μελετήσει πραγματικά τις επιπτώσεις αυτού του νέου περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε Η παρακάτω ιστορία θα μπορούσε να είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο το οποίο θα μας επιτρέψει να μελετήσουμε τις σκληρές επιπτώσεις των κοινωνικών δικτύων.

Μια μέρα λαμβάνετε ένα αίτημα φιλίας, όπως κάνετε συνήθως κάθε εβδομάδα. Είναι ένας ωραίος άντρας που δεν φαίνεται να αναγνωρίζετε, αλλά ποιος ξέρει, ίσως τον έχετε ξαναγνωρίσει. Δέχεστε.

Αργότερα την ίδια ημέρα θα αποφασίσετε να δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες της μικρής 6χρονης κόρης σας από το πάρτι γενεθλίων, και να κάνετε tag όλους τους φίλους της, μέσω των γονιών τους.

«Πολύ διασκεδαστικά γενέθλια, η Missy θέλει να ευχαριστήσει όλα τα παιδιά για τα δώρα που φέρατε, αύριο το απόγευμα στο πάρκο του νηπιαγωγείου»

Εν τω μεταξύ, ο τύπος που δεχτήκατε νωρίτερα το αίτημα φιλίας βλέπει την ανάρτησή σας και στέλνει ένα μαζικό e-mail σε συνεργάτες του, και σε πιθανούς πελάτες:

«Αμερικάνικα κορίτσια και αγόρια, ηλικίας 5-6 ετών. $ 8-10 χιλιάρικα, ρωτήστε πληροφορίες για συγκεκριμένα. «

Έχετε ουσιαστικά μόλις δώσει σε έναν διακινητή και τους πελάτες του, πολλαπλές επιλογές για να μην αναφέρουμε το σχολείο όπου φοιτούν και το πάρκο που συχνάζουν.

Παρακαλώ σταματήστε να δημοσιεύετε τα πάντα για τη ζωή σας στα κοινωνικά δίκτυα. Και για όνομα του Θεού σταματήστε να ανεβάζετε φωτογραφίες των παιδιών σας στο διαδίκτυο, και ειδικά όχι ως φωτογραφία του προφίλ σας.

Ακόμα κι αν έχετε μόνο αποκλειστικά φίλους, εξακολουθεί να μην έχει σημασία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να παραβιαστεί ένας λογαριασμός και θα έχετε προσφέρει τις εικόνες των παιδιών σας σε όλα τα είδη φρικιών, σε άτομα που κακοποιούν, και ναι σε διακινητές.

Παρακαλώ μοιραστείτε αυτή τη σημαντική προειδοποίηση με όλους τους φίλους σας. Μπορεί να προλάβετε μια τραγωδία.