Αυτός είναι ο αρχιδιαιτητής της Κορινθίας που δέχτηκε ξυλοδαρμό - Έτσι έγινε το περιστατικό

Ξυλοδαρμό από αγνώστους δέχτηκε ο πρώην βοηθός διαιτητή στην Super League και τωρινός Αρχιδιαιτητής κ. Δημήτριος Γκρούτσης, την Δευτέρα (19/3) το βράδυ.

 

«Μετά την Δευτεριάτικη συγκέντρωση των διαιτητών, πήγαμε μία παρέα εξ’αυτών να φάμε, ο καθένας με το αυτοκίνητό του. Γύρω στις 23:00μ.μ. στην περιοχή του στρατοπέδου όπου βρισκόμασταν, πήγα να πάρω το αυτοκίνητό μου για να φύγω.

 

Πίσω από το δικό μου αυτοκίνητο, υπήρχε ένα άλλο από το οποίο την ώρα που επιβιβαζόμουν στο όχημά μου, βγήκαν από το πίσω ΙΧ δύο άτομα από αριστερά και μάλλον άλλο ένα άτομο από δεξιά, οι οποίοι μου επιτέθηκαν και με γρονθοκόπησαν σε κεφάλι και πλευρά. Με κλότσησαν και στο τέλος, λίγο πριν ολοκληρωθεί το συμβάν, μου είπε ένας από αυτούς: Κάνε καλούς ορισμούς ρε. Στην συνέχεια ειδοποίησα την Αστυνομία, πήγα στο νοσοκομείο και κατέθεσα μήνυση κατά αγνώστων».

Όσο για την στάση της ΕΠΣ, σήμερα (20/03/2018) θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στις 19:00μ.μ., σχετικά με το γεγονός. Αύριο θα ανακοινωθεί η απόφαση του Δ.Σ.