Big Brother: «Άγγιξαν» τις 13.000 οι αιτήσεις για το reality

Αντίστροφα μετράνε οι τηλεθεατές αλλά και οι παίκτες για την πρεμιέρα του «Big Brother». Οι αιτήσεις για το reality του ΣΚΑΪ το οποίο επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες, ξεπέρασαν τις 10.000 και συγκεκριμένα άγγιξαν τις 13.000.

 

Όμως μόνο 17 κατάφεραν να επιλεχθούν και είναι αυτοί οι οποίοι το Σάββατο στις 21.00 θα δουν την πόρτα του σπιτιού να ανοίγει προκειμένου να τους υποδεχθεί.

 

Οι 17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα.

 

To Σάββατο 29 Αυγούστου, στις 21.00, το Big Brother ξεκινά με ένα εντυπωσιακό show. Οικοδεσπότης, ο Χάρης Βαρθακούρης.

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μία εμβληματική μορφή της τηλεόρασης και των κορυφαίων ριάλιτι στην Ελλάδα συναντά και πάλι το Big Brother μετά από 20 χρόνια στα live του παιχνιδιoύ.

 

Στην πρεμιέρα, ο Χάρης Βαρθακούρης θα μας συστήσει τους 17 συμμετέχοντες και θα τους οδηγήσει στο σπίτι όπου πρόκειται να ζήσουν για τις επόμενες 100 μέρες. Έναν υπερσύγχρονο χώρο 700 τ.μ. που διαθέτει ακόμα και πισίνα 12 μέτρων, στον οποίο έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα.

 

Το δημοφιλέστερο, παγκοσμίως, reality έρχεται ανανεωμένο και ανατρεπτικό.

 

Καθημερινά (Δευτέρα – Πέμπτη) από τις 23.00 – 01.00 θα μεταδίδονται στιγμές από τη ζωή των παικτών στο σπίτι αλλά και οι δοκιμασίες στις οποίες θα υποβάλλονται. Κάθε εβδομάδα θα τους ανατίθεται μια αποστολή με σκοπό να διασφαλίσουν ανέσεις. Σε περίπτωση που αποτύχουν, θα τους δίνονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Οι συγκάτοικοι καλούνται μέσω ψηφοφορίας να επιλέξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση, η τελική απόφαση ωστόσο για το ποιος παραμένει και ποιος φεύγει από το σπίτι θα ανήκει στο τηλεοπτικό κοινό.

 

Τις Παρασκευές στις 21.00, ο Χάρης Βαρθακούρης θα παρουσιάζει το live show κατά τη διάρκεια του οποίου ένας παίκτης κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί.