Δεν σέβονται τίποτα! Βρίζουν το νεκρό πιλότο στο facebook

Ένα μπαράζ χυδαίων επιθέσεων κατά του Έλληνα πιλότου που έχασε χθες τη ζωή του έχοντας ολοκληρώσει μια ακόμη αποστολή στο Αιγαίο, προκειμένου να φυλάξει τα σύνορα, εξαπέλυσαν χθες αρκετοί ανεγκέφαλοι μέσω κοινωνικών δικτύων.

 

Μέσω facebook και twitter έδειξαν για μια ακόμη φορά το πραγματικό τους πρόσωπο, όπως άλλωστε και στο παρελθόν κατ' επανάληψη έχουν κάνει, μη διστάζοντας να κάνουν ακόμη και... σεξιστικά σχόλια σε βάρος της χήρας του νεκρού πιλότου.

Το μένος ήταν απίστευτο και μπορεί να δόθηκαν από χρήστες κατάλληλες απαντήσεις, όμως η χρήση του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τέτοιο τρόπο και σε τόσο προσωπικό επίπεδο κατά ενός πιλότου, πατέρα δύο παιδιών δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

 

Ανάμεσα στα χυδαία που γράφουν είναι ότι «άσε που θεωρώ απείρως ηρωικότερο έναν οδηγό ΕΚΑΒ, λεωφορείου σχολικού, πυροσβεστικού, κοκ από έναν οδηγό πολεμικού αεροσκάφους». Άλλοι, πάλι, σημειώνουν πως το μοιραίο Μιράζ «έπεσε γιατί ήταν ασταύρωτο» ή ακόμη ακόμη πως πρόκειται για «εργατικό ατύχημα».

 

Καμαρώστε:

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ