Διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα. «Δεν φοβάμαι, δεν σταματώ», λέει ο Κασσελάκης «Θα τα αλλάξουμε όλα προς την πρόοδο»

Η αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

 

Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα κι έγραψαν απειλητικό μήνυμα για τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

 

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη. Οι δράστες έγραψαν με μαύρη μπογιά «Κασσελάκη μία σφαίρα».

 

Διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα/Στέφανος Κασσελάκης/twitter
Διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τη διάρρηξη και τις απειλές εναντίον του διαμήνυσε πως «δεν φοβάμαι» κι ότι «το κίνημα που δημιουργείται δεν έχει επιστροφή».

 

«Δε φοβάμαι. Δε σταματώ. Γυρίζω όλη την Ελλάδα και θα τη γυρίσω από άκρη σε άκρη. Θα αγκαλιάσω όλους τους πολίτες, όπου κι αν ανήκουν πολιτικά, θα μεταφέρω το μήνυμα για μια καλύτερη ζωή. Το κίνημα που δημιουργείται αυτή τη στιγμή κατά της αλαζονείας, της συγκάλυψης και της παρακμής στη χώρα μας δεν έχει επιστροφή. Μόνο θα μεγαλώνει μέρα – μέρα», έγραψε χαρακτηριστικά. 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Η καλύτερη ζωή είναι στα χέρια σας. Θα τα αλλάξουμε όλα προς την πρόοδο»

 

Στέφανος Κασσελάκης Ιωάννινα
 

«Είτε το θέλουν είτε όχι θα αλλάξουμε την Ελλάδα» - Υπό καταρρακτώδη βροχή εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Ιωάννινα - Το σημερινό του πρόγραμμα

 

Κόντρα στις κακές καιρικές συνθήκες πλήθος πολιτών συγκεντρώθηκε υπό καταρρακτώδη βροχή για να ακούσουν τον Στέφανο Κασσελάκη, που μίλησε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Ιωάννινα χθες Τετάρτη (8/5) το απόγευμα.

 

Στέφανος Κασσελάκης Ιωάννινα
 

«Εγκαινιάζουμε μία προεκλογική εκστρατεία όχι μόνο προς το λαό αλλά από το λαό» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ευχαριστώντας όσους βρέθηκαν στα εγκαίνια. 

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι οι ευρωεκλογές είναι σημαντικές διότι η Ευρώπη καθορίζει τις ζωές όλων και συμπλήρωσε ότι το βράδυ των εκλογών η χώρα θα έχει μία αξιωματική αντιπολίτευση που θα βρίσκεται στο δρόμο για να κυβερνήσει.

 

«Η καλύτερη ζωή είναι στα χέρια σας. Οι άλλοι θα λένε στασιμότητα, σταθερότητα με αγοραστική δύναμη Βουλγαρίας και με φόρους Σουηδίας κι εμείς θα έχουμε ανθρωποκεντρική πολιτική. Θα τα αλλάξουμε όλα προς την πρόοδο» υπογράμμισε.

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε περιοδεία και στο κέντρο της πόλης, όπου συνομιλώντας με τους πολίτες επισήμανε για άλλη μια φορά την ανάγκη να τερματιστεί η αλαζονεία του 41% της ΝΔ. Όπως είπε, κεντρικό μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ευρωεκλογές είναι να πραγματοποιήσει την αλλαγή στην πολιτική κουλτούρα του τόπου και στη σχέση της πολιτικής με τους πολίτες.

 

Στέφανος Κασσελάκης Ιωάννινα
 

Ταυτόχρονα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στα Τέμπη, τις υποκλοπές και τη διαρροή προσωπικών δεδομένων εκατοντάδων αποδήμων, χαρακτηρίζοντας ειρωνικό το ότι η ΝΔ μιλά στο προεκλογικό της μήνυμα για το ότι θα φέρει την Ελλάδα πιο κοντά στην Ευρώπη. Μάλιστα, εξέφρασε την ανησυχία του για το ποια στοιχεία έχουν κλαπεί από το υπουργείο Εσωτερικών, σχολιάζοντας δηκτικά ότι εκεί που θα έπρεπε να έχει Predator ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να παρακολουθεί την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου δεν το είχε.

 

«Και πριν και την ημέρα των εκλογών θα είμαστε έτοιμοι για όλα 100%. Θα οδηγήσουμε τη χώρα προς την πρόοδο. Είτε το θέλουν είτε όχι θα αλλάξουμε την Ελλάδα» υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Στέφανος Κασσελάκης Ιωάννινα
 

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε συναντήσεις με τον δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα και μέλη του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υποστήριξε πως τα Ιωάννινα μπορούν να γίνουν πρότυπο πόλης της περιφέρειας για την αποκέντρωση και πως η «πράσινη στέγη» πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα.

 

Η περιοδεία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ήπειρο ολοκληρώνεται σήμερα με επίσκεψη στο Καλπάκι Ιωαννίνων, όπου θα συναντηθεί με τη δημοτική αρχή της περιοχής. 

 

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να φτάσει στον συνοριακό σταθμό Κακαβιάς και από εκεί θα μεταβεί για να επισκεφθεί ομογενειακά χωριά της Νοτίου Αλβανίας

 

Συγκεκριμένα, θα μεταβεί στις Βουλιαράτες, όπου και θα επισκεφτεί το σχολείο της περιοχής και θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο πεσόντων του '40. Κατόπιν θα φτάσει στο Γεωργουτσάτι όπου θα συναντηθεί στο δημαρχείο με τον δήμαρχο Δρόπολης και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μετά θα μεταβεί στη Βάνιστα, όπου θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με ομογενείς στο κέντρο «Καλημέρα» και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το χωριό Βρυσερά.

 
Ο Στ. Κασσελάκης αναμένεται να επιστρέψει στις 12.45 μμ στην Κακαβιά.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ