Δήμητρα Πισπιρίγκου: Πάνω από 9 ώρες κατέθετε στη ΓΑΔΑ - Τι την ρωτούσαν επίμονα οι αστυνομικοί

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, πήγε μετά τη μία το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ για κατάθεση και έφυγε λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ της Τρίτης! Δηλαδή έμεινε εκεί, για πάνω από 9 ώρες…

 

Η κατάθεση αναμενόταν να είναι πολύωρη ωστόσο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο για τη συγκεκριμένη υπόθεση! Η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφυγε τελικά από τη ΓΑΔΑ στις 22.45 το βράδυ, από την πίσω πόρτα του κτιρίου, προφανώς για να αποφύγει τους δημοσιογράφους και τις κάμερες…

 

Οι πληροφορίες λένε ότι δέχθηκε «βροχή» ερωτήσεων, κυρίως για το τι συνέβη τη μέρα που έφυγε από τη ζωή το βρέφος της αδερφής της. Εκείνη την ημέρα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν μαζί με την αδερφή της στο σπίτι και έζησε από κοντά την τραγωδία.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εστίαζαν στις λεπτομέρειες. Την ρωτούσαν ξανά και ξανά ζητώντας αναλυτικές περιγραφές για εκείνη την ημέρα.

 

Θυμίζουμε ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου κλήθηκε στη ΓΑΔΑ να καταθέσει ως μάρτυρας, γεγονός που ξεκαθάρισε και ο δικηγόρος της οικογένειας Πισπιρίγκου, μιλώντας στην εκπομπή TLIVE. Όπως είπε, η κατάθεσή της «δίνεται ενόρκως, δηλαδή αντιμετωπίζεται ως μάρτυρας και πηγή πληροφόρησης για τα ερευνόμενα περιστατικά και ειδικά για της μικρής Ίριδας, γιατί βρισκόταν στο σπίτι και η ίδια».