Δημοσκόπηση ΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ στην Μακεδονία - Δείτε τα ποσοστά των κομμάτων

«Καταδίκη» για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ως προς την πολιτική που ακολούθησε στο Σκοπιανό, με την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, χαρακτηρίζεται το αποτέλεσμα του πολιτικού βαρόμετρου της εταιρείας «Το the point», το οποίο δημοσιεύεται την Κυριακή (10/02/2019), για λογαριασμό της εφημερίδας «Μακεδονία».

 

Στην έρευνα που διενεργήθηκε στην Κεντρική Μακεδονία καταγράφεται η απόλυτη επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και ο εκλογικός «καταποντισμός» του ΣΥΡΙΖΑ, με τη διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα να φτάνει τις 20 ποσοστιαίες μονάδες.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στο ερώτημα «εάν είχαμε την ερχόμενη Κυριακή βουλευτικές εκλογές, εσείς ποιο κόμμα θα επιλέγατε να ψηφίσετε», το 36,4% των πολιτών απάντησε «Νέα Δημοκρατία» έναντι 16,4% που επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 8%, το Κίνημα Αλλαγής με 5,3%, το ΚΚΕ με 5%, η Ένωση Κεντρώων με 2,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το Ποτάμι με 1%, άλλο κόμμα θα ψήφιζε το 1,7%, ενώ το 17,2% των ερωτηθέντων δηλώνει αναποφάσιστο ως προς την ψήφο του.

 

Εξάλλου, άκυρο ή λευκό θα ψήφιζε το 3,5% ενώ το 1,4% επέλεξε να μην απαντήσει στο ερώτημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ