Έφτιαχνε τσάι και του έπεσαν δύο τεράστιοι πύθωνες από το ταβάνι

Έπαθε σοκ απ’ αυτό που αντίκρισε.

 

Την τρομάρα της ζωής του πήρε ένας άνδρας, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του μετά από μία κουραστική μέρα στην δουλειά και θέλησε να φτιάξει ένα φλιτζάνι τσάι. Ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα, είχε κάτι που τον έκανε να… παγώσει, μια και δύο μεγάλοι πύθωνες είχαν πέσει δίπλα του από το ταβάνι.

 

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αυστραλία και σύμφωνα με το «theguardian», τα δύο φίδια έπεσαν από το ταβάνι, την στιγμή που είχαν ξεκινήσει την… μάχη τους, για την επιβολή του πιο δυνατού, προκειμένου να ζευγαρώσει με θηλυκό που ήταν κοντά στην περιοχή. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο άνδρας κάλεσε άμεσα τους ειδικούς.

 

Στο σημείο έσπευσε ο Στιβ Μπράουν, ο οποίος είναι ο επικεφαλής του «Brisbane North Snake Catchers and Relocation», το οποίο αιχμαλωτίζει φίδια και τα επαναπροωθεί στη φύση. Μάλιστα, όπως υποστήριξε, τα δύο αυτά φίδια ήταν από τα μεγαλύτερα και πιο παχιά που είχε δει. Είχαν μήκος 2,8 και 2,5 μέτρα και ζύγιζαν 22 κιλά.

 

Ωστόσο, ο Μπράουν δεν κατάφερε να εντοπίσει το θηλυκό, κάτι που προκάλεσε ερωτηματικά στον Ντέιβιντ Τάιτ, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Πάντως, ο τελευταίος δεν έδειχνε να… αγχώνεται και πολύ. «Έχουμε πολλούς θάμνους εδώ, οπότε βλέπουμε φίδια, αλλά δεν είχα δει ποτέ φίδια αυτού του μεγέθους».