Έχει αμνησία, αλλά κλαίει κάθε φορά που της θυμίζουν ότι χώρισε

Μια ιστορία βγαλμένη από τον κινηματογράφο -και συγκεκριμένα από την ταινία «Κάθε Φορά Πρώτη Φορά»- ζει καθημερινά μία νεαρή γυναίκα στη Ρωσία, η οποία εξαιτίας σπάνιας ασθένειας έχει χάσει τη μνήμη της και δεν θυμάται πως ο σύζυγός της την έχει χωρίσει.

 

 

Η Veronika Mescheryakova είναι 29 ετών και πάσχει από μίαοξεία μορφή προφυρίας, διαταραχή του αίματος που μπορεί να προκαλέσει απώλεια μνήμης καθώς και άλλα συμπτώματα που περιλαμβάνουν πόνο και προβλήματα αναπνοής.

 

Λόγω της κρίσιμης κατάστασής της, η Veronika δεν θυμάται πως ο άντρας της έχει υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τον περασμένο Νοέμβριο και κάθε μέρα νομίζει πως αυτός είναι στην δουλειά και θα επιστρέψει.

 

Όταν όμως βλέπει πως δεν έχει γυρίσει, η μητέρα της αναγκάζεται να της πει την αλήθεια, αφήνοντάς τη συντετριμμένη. Αυτό συμβαίνει κάθε μέρα…

 

Η νεαρή βιώνει ξανά και ξανά τον χωρισμό της με μεγάλη πίκρα και δάκρυα, χωρίς όμως να ξέρει πως ο πρώην σύζυγός της, την εγκατέλειψε μόλις έμαθε για την ασθένειά της.

 

PAY CEN RecurringDivorce 03

 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η μητέρα της τη βοηθά να ξαναμαθαίνει διάφορα πράγματα όπως πώς να περπατάει. Η ίδια βέβαια ελπίζει πως μία μέρα θα επανασυνδεθεί με τον σύζυγό της.   

 

PAY CEN RecurringDivorce 02

 

Φωτογραφίες από Daily Mail