Έκτακτο-Τώρα: 59χρονος από την Πάτρα “ταμπουρώθηκε” στο σπίτι του και απειλεί να αυτοκτονήσει!

Για δεύτερη φορά, μέσα σε έξι μήνες, απειλεί να αυτοκτονήσει ένας 59χρονος άνδρας από την Πάτρα, ο οποίος έχει “ταμπουρωθεί” στο σπίτι του και απειλεί με αυτοχειρία. Επί τόπου έχει σπεύσει δύναμη της Ελληνικής Αστυνομίας, με την αρωγή ειδικού διαπραγματευτή, οι οποίοι προσπαθούν να αποτρέψουν την απονενοημένη πράξη του 59χρονου.

 

Η προσέγγιση στο σπίτι που έχει «ταμπουρωθεί» ο άνδρας, προς το παρόν είναι δύσκολη καθώς στην αυλή περιφέρονται εξαγριωμένα σκυλιά ιδιοκτησίας του.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για τον ίδιο άνδρα, ο οποίος στις 5 Μαρτίου 2018, απειλούσε να αυτοκτονήσει με καραμπίνα, διαμαρτυρόμενος για θέμα που είχε προκύψει με τη σύνταξη του. Τότε, είχε ζητήσει να επικοινωνήσει με τον Υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, όπως και έγινε, με τον υφυπουργό να διαβεβαιώνει τον παρ’ ολίγον τότε, αυτόχειρα πως θα διευθετηθεί το θέμα του.

 

Σήμερα (16 Ιουνίου 2018) και τρεις μήνες μετά από την πρώτη απόπειρα, ο 59χρονος βρίσκεται και πάλι εκτός εαυτού, σύμφωνα με μαρτυρίες, διαμαρτυρόμενος για το ίδιο θέμα -της σύνταξης- απειλώντας εκ νέου να βάλει τέλος στη ζωή του.

 

Νωρίτερα βρέθηκε στο σημείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να τον παραλάβει, ο ίδιος όμως, αρνήθηκε την μεταφορά του σε νοσηλευτικό ίδρυμα.

 

Πηγή: tempo24

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ