Έρχεται η πιο τρομακτική ταινία όλων των εποχών

Η ιστορία της έπαυλη LaLaurie, του πιο στοιχειωμένου σπιτιού όλων των εποχών πρόκειται να μετεφερθεί στη μεγάλη οθόνη.

 

Η έπαυλη LaLaurie στη νέα Ορλεάνη είναι γνωστή για τη μακάβρια ιστορία που αποκαλύφθηκε μετά από μια πυρκαγιά το 1834. Μέσα σε αυτό το σπίτι η Delphine LaLaurie βασάνισε, ακρωτηρίασε και σκότωσε άγνωστο ακριβή αριθμό σκλάβων. Η περίπτωσή της θεωρήθηκε μια από τις πρώτες serial killers και πάνω σε αυτή χτίστηκαν δεκάδες σαδιστές μυθιστορηματικοί και κινηματογραφικοί ήρωες. Τώρα έφτασε η στιγμή να γίνει ευρύτερα γνωστή η ιστορία της.

 

Το σπίτι έκτοτε έχει κατοικηθεί ελάχιστες φορές και θεωρείται το πιο στοιχειωμένο της Αμερικής λόγω των ανθρώπων που υπέφεραν και πέθαναν εκεί. Η ιστορία δεν θα μπορούσε να αποτυπωθεί καλύτερα από μια σύμπραξη των συντελεστών του Conjuring και του Saw. Οι πρώτοι γνωρίζουν πολύ καλά πως να κάνουν μια τρομακτική ταινία που ακροβατεί μεταξύ του μεταφυσικού και της πραγματικής ιστορίας. Από την άλλοι κανείς δεν έχει αποτυπώσει καλύτερα τον σαδισμό από τα Saw. 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται να γυριστεί ταινία για την έπαυλη LaLaurie. Προ ετών ο Nicolas Cage αγόρασε την έπαυλη και έμεινε σε αυτή με σκοπό να γράψει ένα βιβλίο το οποίο θα μετέφερε και σε ταινία στη συνέχεια. Ο Cage παράτησε στη μέση το βιβλίο χωρίς να μάθουμε ποτέ αν τρόμαξε από το περιβάλλον της έπαυλης.