Έτσι γιόρτασε τελικά τα γενέθλιά του ο 6χρονος Τέντι που άφησαν ολομόναχο οι συμμαθητές του!

Τον γύρο του κόσμου έκανε η φωτογραφία που δείχνει τον 6χρονο Τέντι να είναι ολομόναχος στο πάρτι των γενεθλίων του.

 

Η ιστορία είχε ως εξής: Ο Τέντι κάλεσε 32 συμμαθητές του σε μία πιτσαρία για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του την Κυριακή αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς. Η μητέρα του Σιλ Ματσίνι έστειλε μια σπαραξικάρδια φωτογραφία στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC 15, στην οποία φαίνεται ο Τέντι να κάθεται μόνος του σε ένα τραπέζι γεμάτο πίτσες και αναψυκτικά.

 

Η μητέρα του παιδιού περιέγραψε πως ράγισε η καρδιά του παιδιού της όταν δεν εμφανίστηκε κανένα παιδάκι στο πάρτι του. Είχε στείλει 32 προσκλήσεις προς τους συμμαθητές του Τέντι από το νηπιαγωγείο και τους γονείς τους ώστε να γιορτάσουν μαζί στην πιτσαρία.

 

Είχε ετοιμάσει και 32 σακουλάκια με δώρα για τα πιτσιρίκια. Μάλιστα όπως είπε κάποιοι από τους γονείς της είχαν πει από την προηγούμενη ημέρα ότι θα πήγαιναν. Αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς.

 

Η δημοσιοποίηση της ιστορίας αυτής προκάλεσε ένα ποτάμι αγάπης και ευχών για τον μικρό Τέντι. Πάνω από 5.000 άνθρωποι του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του και μάλιστα ο ίδιος ο Τέντι είπε ευχαριστώ με ένα μήνυμα στο Facebook.

 

Η οικογένεια του Τέντι γιόρτασε τα γενέθλια το βράδυ της Τρίτης, διαβάζοντας τις ευχές που εστάλησαν στην οικογένεια.