Γεύματα ευγνωμοσύνης: 18 σεφ και 23 εστιατόρια μαγειρεύουν για γιατρούς & νοσηλευτές με τον Δήμο Αθηναίων

Γεύματα ευγνωμοσύνης σε γιατρούς και νοσηλευτές είναι η νέα πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και γνωστών εστιατορίων της πόλης.

 

 

«Αποδείξαμε ότι μπορούμε να στηρίξουμε όσους μας προσέχουν, όταν το κάνουμε μαζί» δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, που παρουσίασε τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο ο Δήμος και γνωστά εστιατόρια της Αθήνας, αποφάσισαν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στους γιατρούς και τους νοσηλευτές των νοσοκομείων αναφοράς για τον κορονοϊό.

 

 

Τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, καταξιωμένοι σεφ προετοιμάζουν τρεις φορές την εβδομάδα μερίδες φαγητού, οι οποίες παραδίδονται στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων Ευαγγελισμός, Λαϊκό, Παμμακάριστος και Σωτηρία από ανθρώπους του Δήμου Αθηναίων.

 

 

Στη δράση που ξεκίνησε πριν περίπου ένα μήνα και βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, 18 σεφ με τις ομάδες τους, από 23 εστιατόρια προσθέτουν μερικές ποιοτικές στιγμές στην δύσκολη καθημερινότητά των ανθρώπων που δίνουν τη δύσκολη μάχη στα νοσοκομεία της πόλης.

 

 

mydimosio.gr