Γιάννης Κότσιρας: Το έγκλημα των Τεμπών δεν θα το αφήσουμε να ξεχαστεί

"Το να επιβιώνεις σε αυτήν τη θαυμάσια χώρα τελικά γίνεται από θαύμα"

 

 

“Το έγκλημα των Τεμπών δεν θα το αφήσουμε να ξεχαστεί”, διεμήνυσε ο τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας μιλώντας στην εκπομπή The 2night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

Ερωτηθείς τι τον αγχώνει στο μεγάλωμα των παιδιών του, ο Γιάννης Κότσιρας απάντησε: “Όλα με αγχώνουν. Ξυπνάς το πρωί, έχει πιάσει ένας κορονοϊός και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Μεγαλώνεις τα παιδιά σου, τα στέλνεις στη Θεσσαλονίκη να σπουδάσουν, σου τα σκοτώνει ένα ανύπαρκτο κράτος. Το να επιβιώνεις σε αυτήν τη θαυμάσια χώρα τελικά γίνεται από θαύμα“.

 

Μιλώντας για το τραγούδι “Ένας χρόνος μετά” για τα Τέμπη, που ερμηνεύει μαζί με τον Κόμη Χ, τόνισε: “Γενικά, νομίζω ότι αυτό το γεγονός των Τεμπών έχει επηρεάσει πάρα πολύ, και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Θα βγαίνουν συνέχεια τραγούδια γι’ αυτό. Δεν θα αφήσουμε εμείς, είναι ο δικός μας ο ρόλος των μουσικών, το έγκλημα των Τεμπών δεν θα το αφήσουμε να ξεχαστεί, μέχρι να υπάρξει δικαίωση. Ακόμα και δικαίωση να υπάρξει των ανθρώπων, που δεν μπορεί να υπάρξει, και να μπουν στη φυλακή οι υπεύθυνοι, εμείς θα πρέπει να το θυμίζουμε πάντα”.