To Google Maps μας βάζει δωρεάν στα πάρκα της Disney!

Αν ένα από τα όνειρά σας -όπως και δικό μας- ήταν να επισκεφθείτε κάποτε τη μαγευτική Disneyland στην Καλιφόρνια ή το πάρκο της Walt Disney World στο Ορλάντο, αλλά σας απέτρεπε και μόνο η σκέψη του μεγάλου κόστους ενός τέτοιου ταξιδιού, οι μεγάλες ουρές αναμονής εξαιτίας των χιλιάδων επισκεπτών ή ίσως ακόμα και το υγρό κλίμα της περιοχής, τότε σας έχουμε καλά νέα!

 

 

Η Google φαίνεται πως σκέφτηκε όλα τα μικρά και... μεγάλα παιδιά του πλανήτη και εντάσσει 11 μεγάλα πάρκα της Ντίσνεϊ στο Street View των Google Maps, δίνοντας έτσι σε όλους την ευκαιρία να «κάνουν» μια βόλτα έστω και εικονική από την άνεση του σπιτιού τους, χωρίς να σπαταλήσουν χρόνο και χρήμα.

 

Οι εικονικοί επισκέπτες των πάρκων της Ντίσνεϊ έχουν την επιλογή να περιπλανηθούν σε μια πληθώρα δημοφιλών προορισμών όπως το Epcot Center, το Magic Kingdom και τα Disney Hollywood Sudios, αλλά πάνω από όλα να «κάνουν» μια απολαυστική βόλτα σε όλα τα παιχνίδια του πάρκου, με highlight τα δημοφιλή τρενάκια για όλους εκείνους τους τολμηρούς που θέλουν η αδρεναλίνη τους να χτυπάει κόκκινο.

 

Μέχρι στιγμής η Google έχει προσθέσει στους χάρτες της μόνο τα πάρκα της Disney που βρίσκονται στις Η.Π.Α., τα οποία όπως θα δείτε στη λίστα που ακολουθεί, βρίσκονται μόνο ένα... κλικ μακριά σας... Καλό ταξίδι και καλή διασκέδαση!

 

- Pandora the world of Avatar
- Epcot
- Epcot, Morocco
- Magic Kingdom
- Disney Springs
- California Adventures
- Guardians of the Galaxy
- Mickey and Minnie’s houses
- Disney Hollywood Studios
- Disney’s Typhoon Lagoon water park