Γυναίκα μήνυσε μια άλλη επειδή της είχε πει ότι ήταν άντρας: Είχαν σχέση δυο χρόνια και παραλίγο να παντρευτούν

Μια απίθανη ιστορία συνέβη ανάμεσα σε δυο γυναίκες στην Αγγλία οι οποίες είχαν σχέση, ωστόσο η μια είχε συστηθεί ως άντρας.

 

Συγκεκριμένα, αφού αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα είχε παρουσιαστεί σαν άντρας, η σύντροφός της, της έκανε μήνυση.

 

Το θύμα ισχυρίζεται ότι είχε «σεξουαλική επαφή» με τον «άνδρα» και μάλιστα σχεδίαζε να τον παντρευτεί. Η Blade Silvano κατηγορείται για μια «εξελιγμένη» απάτη εις βάρος της συντρόφου της ώστε να πιστέψει ότι ήταν άνδρας.

 

Η 40χρονη, από το Bishop’s Castle, δικάζεται τώρα στο Cambridge Crown Court και αρνείται τις κατηγορίες.

 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε διαδικτυακά στα τέλη του 2016, αφού η Silvano παρουσιάστηκε ως άντρας σε σάιτ γνωριμιών τονίζοντας ότι ψάχνει γυναίκα.

 

Συναντήθηκαν από κοντά τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Αφού έκαναν σχέση, τελικά αποφάσισαν να παντρευτούν, αλλά ο γάμος τους όμως αναβλήθηκε λόγω υποτιθέμενης «ασθένειας» της κατηγορούμενης.

 

Και δύο χρόνια αργότερα, συγκεκριμένα το 2018, το θύμα -όπως ισχυρίστηκε- ανακάλυψε την αληθινή ταυτότητα του Σιλβάνο στο Facebook.

 

Η Σιλβάνο, ωστόσο, αρνείται όλες τις κατηγορίες τονίζοντας ότι η σύντροφός της γνώριζε. Καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάθεσης, η γυναίκα συνέχισε να αναφέρεται στον Σιλβάνο ως «άνδρα», λέγοντας: «Την έχω γνωρίσει μόνο ως αρσενικό».

 

Η δικηγόρος υπεράσπισης, Debra White, τη ρώτησε: «Της είπες ότι η σεξουαλική σου φαντασίωση ήταν να κάνεις σεξ με μια γυναίκα;» και εκείνη απάντησε «όχι».

 

Στη δίκη ακούστηκαν επίσης λεπτομέρειες για τις προετοιμασίες του γάμου τους, για τις οποίες η υπεράσπιση υποστήριξε και πάλι ότι ήταν όλα μέρος του παιχνιδιού ρόλων τους.