Χαλάει ο καιρός τις επόμενες ώρες

Βροχές σε όλη τη χώρα προβλέπει για την Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) σε όλη τη χώρα. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια όπου τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες πιο πυκνές στην Ήπειρο, τη δυτική Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ και στα υπόλοιπα βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Νεφώσεις με βροχές στην Αττική και κυρίως στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις πρώτες πρωινές και τις βραδινές ώρες πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς κελσίου ενώ στα ανατολικά και βόρεια του νομού θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις με βροχές πιθανώς κατά διαστήματα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 6 και 10 βαθμούς κελσίου.

 

meteo.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ