Χαμός σε διακαναλική συνέντευξη: «Είσαι για ψυχιατρείο και θέλεις ψυχοφάρμακα»

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια οι εκπρόσωποι του συνασπισμού κομμάτων «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ» κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης.

 

 

Στόχος ήταν να παρουσιάσουν τις θέσεις τους ενόψει των εκλογών, ωστόσο, λίγο έλειψαν να μετατρέψουν την αίθουσα σε αρένα και να πιαστούν στα χέρια.

 

 

Στην «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ» μετέχουν το Λευκό (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Ομάδων) ΕΝ.Π.ΑΝ (Ενώσεις Πολιτισμού και Ανάπτυξης) Α.Κ.Ε (Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας) – Ελληνικό Όραμα. 

 

 

Η διακαναλική συνέντευξη ξεκίνησε επιθετικά με τον έναν εκπρόσωπο κόμματος από το Ελληνικό Όραμα να ευχαριστεί την ΕΡΤ και το Star και να επιτίθεται στα υπόλοιπα κανάλια. Αυτό ενόχλησε έναν από τους συμμετέχοντες ο οποίος αποχώρησε. Ήταν ο εκπρόσωπος της ΕΝ.Π.ΑΝ. 

 

 

Στην συνέχεια προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη ένας άλλος εκπρόσωπος κόμματος αλλά μάταια. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τσακώνεται με κάποιους από το κοινό. Έπειτα και ενώ συνέχισε να αναπτύσσει τις θέσεις του κάποιος άλλος από το πάνελ αγανάκτησε και του είπε να τελειώνει. Ακούστηκαν μέχρι και φράσεις «θα φωνάξουμε τον μπόγια», «είσαι αγράμματος και λες βλακείες», «είσαι για ψυχιατρείο και θέλεις ψυχοφάρμακα», «μοιράζεις αυτόγραφα;», «η μάνα σου σε ξέρει;». 

 

 

Τελικά, ένας ένας οι εκπρόσωποι των κομμάτων άρχισαν να αποχωρούν.

 

 

Δείτε την επεισοδιακή διακαναλική:

 

 

 

documentonews.gr