Χατζηδάκης σε ΕΦΚΑ Κορίνθου: Πειθαρχικός έλεγχος για την προβληματική λειτουργία των air conditions

Αιφνιδιαστική επίσκεψη σε υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Κόρινθο πραγματοποίησε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, κατά τη διάρκεια της οποίας διαπίστωσε πόσο σημαντικά είναι τα ραντεβού, ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτες τις συνθήκες εργασίας και λειτουργίας.

 

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Χατζηδάκης αναφέρει ότι υπάρχουν καθυστερήσεις όσον αφορά στην αποκατάσταση της προβληματικής λειτουργίας των air conditions, ορισμένα εκ των οποίων, όπως είπε, δεν λειτουργούσαν καθόλου μέσα στο κατακαλόκαιρο.

 

«Γι' αυτό και ζήτησα από το διοικητή του ΕΦΚΑ, Παναγιώτη Δουφεξή, να σταλεί αμέσως για πειθαρχικό έλεγχο η εκτελούσα χρέη γενικής διευθύντριας (ΠΥΣΥάρχης) Πελοποννήσου, για να καταλογιστούν αυτές οι ευθύνες. Ζήτησα επίσης να σταλούν εξηγήσεις από την αρμόδια Διεύθυνση των Τεχνικών Υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στα Κεντρικά, γιατί τόσο καιρό δεν προτείνουν ένα καινούργιο σύστημα, αλλά συμβιβάζονται με αυτή την απαράδεκτη κατάσταση για τους συναδέλφους τους, αλλά και για τους πολίτες που επισκέπτονται τα υποκαταστήματα» επισημαίνει ο υπουργός Εργασίας.