Η «κατάρα των Κένεντι» και τα παιχνίδια της μοίρας (εικόνες & video)

«Η κατάρα των Κένεντι» ξαναχτύπησε καθώς η 22χρονη Σίρσε Κένεντι, εγγονή του Ρόμπερτ Φίντζεραλντ Κένεντι βρέθηκε νεκρή στο σπίτι που έμενε με τη γιαγιά της. Η Σίρσε Κέννεντι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από χρήση ναρκωτικών.

 

 

Η γόνος της πιο γνωστής πολιτικής οικογένειας των ΗΠΑ μιλούσε συχνά για την κατάθλιψη ενώ πριν τρία χρόνια, είχε μια ερωτική απογοήτευση που δεν ξεπέρασε ποτέ. Το είχε εξομολογηθεί και η ίδια σε άθρο της στην φοιτητική εφημερίδα. 

 

 

«Δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσει η τελευταία χρονιά μου, η φίλη μου η κατάθλιψη επέστρεψε και σχεδίαζε να μείνει. Η αίσθηση ευημερίας μου ήταν ήδη χαμένη και χάθηκα τελείως, αφού κάποιος που ήξερα και αγαπούσα "έσπασε" τα σεξουαλικά όρια μαζί μου. Έκανα το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένα θύμα… Προσποιήθηκα ότι δεν συνέβη ποτέ. Όλα αυτά έγιναν πάρα πολύ βαριά και προσπάθησα να αυτοκτονήσω.» ανέφερε μεταξύ άλλων η 22χρονη. 

 

 

 

«Η κατάρα των Κένεντι»

 

 

Ο θάνατος της νεαρής Σίρσε στάθηκε αφορμή για να ασχοληθούν ξανά τα αμερικανικά μέσα με την λεγόμενη «κατάρα των Κένεντι». Το 1963 ο Αμερικανός πρόεδρος Τζον Κένεντι δολοφονείται με τρεις σφαίρες από τον Λη Χάρβει Όσβαλντ, στο Ντάλας του Τέξας.

 

 

Πέντε χρόνια μετά, το 1968 δολοφονείται στο Λος Αντζελες ο αδερφός του και γερουσιαστής Ρόμπερτ-Μπομπ-Κένεντι. Μόλις έχει πάρει το χρίσμα των Δημοκρατικών για να διεκδικήσει την Προεδρία της χώρας. 

 

 

Το Ιούνιο του 1999, ο Τζον Κένεντι, ο γιος του JFK χάνεται όταν το ιδιωτικό του αεροσκάφος πέφτει στις ακτές του Ατλαντικού.

 

 

Η κατάρα των Κένεντι επανέρχεται στο προσκήνιο το 2012 όταν η Μαίρη Ρίτσαρντσον Κένεντι βρίσκεται κρεμασμένη στο σπίτι της σε ένα από τα πιο πλούσια προάστια της Νέας Υόρκης. 

 

 

Εφτά χρόνια μετά και συγκεκριμένα την Πέμπτη, 1 Αυγούστου, ήταν η σειρά της άτυχης Σίρσε να χάσει τη ζωή της.

 

 

ap_19214070729156.jpg

 

 

ap_97060603848.jpg

ethnos.gr