Καιρός – Αρναούτογλου: Προσοχή την Καθαρά Δευτέρα σε αυτές τις περιοχές

Ιδιαίτερα πεοσεκτικοί θα πρέπει να είναι όσοι αποφασίσουν, και παρά τα σκληρά μέτρα που είναι σε εφαρμογή σε όλη τη χώρα για τον περιορισμό της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού, να πετάξουν χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα.

 

Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook συστήνει σε όλους να είναι διαίτερα προσεκτικοί, καθώς θα πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι.

 

Δείτε τι αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος στην ανάρτησή του, και δείτε τον σχετικό χάρτη.

 

Φίλες και φίλοι όπως τονίστηκε και τις τελευταίες ημέρες μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 μεγάλη προσοχή θέλει η Καθαρά Δευτέρα κυρίως από πλευράς ανέμων καθώς αυτοί θα ενισχυθούν σημαντικά κυρίως στα δυτικά κεντρικά και τα νότια, οπου και δεν αποκλείεται οι ριπες τους τοπικά να ξεπεράσουν και τα 9 μποφόρ προκαλώντας ίσως και προβλήματα!

 

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε τις περιοχές που αναμένεται να επηρεαστούν περισσότερο αλλά και την αντιστοιχία των χρωμάτων με τα μποφόρ πάνω δεξιά. Στις περιοχές όπου το χρώμα παραμένει λευκό οι άνεμοι δεν φαίνεται ότι θα ξεπεράσουν τα 6 με 7 μποφόρ!

 

Για οτιδήποτε νεότερο φυσικά και θα υπάρξουν λεπτομέρειες και στα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 αλλά και φυσικά μέσα από τη σελίδα μου στο Facebook!

 

Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ