Καμμένος: Δε θα ζητήσω την παραπομπή Σαλμά

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε συγκλονισμένος από την απολογία του πρώην αναπληρωτή υπουργού, εκτιμώντας ότι ο Σαμαράς τον αντικατέστησε από το Υγείας επειδή δεν έκανε το χατίρι των πολυεθνικών. Αποφάσισε ως εκ τούτου ότι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν κατά συνείδηση, έδωσε όμως το σήμα ο ίδιος για μη παραπομπή

 

Την απόφαση του να μην ψηφίσει για την παραπομπή του Μάριου Σαλμά στην προανακριτική για την υπόθεση Novartis ανακοίνωσε μιλώντας στη Βουλή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

 

Ο κ.Καμμένος δήλωσε ότι συγκλονίστηκε με την κατάθεση Σαλμά, διότι όπως ερμήνευσε ουσιαστικά ο κ.Σαλμάς είπε ότι αντικαταστάθηκε από το Υγείας επειδή δεν έκανε τα χατίρια των πολυεθνικών. Αντικαταστάθηκε από τον πρωθυπουργό που κατηγορείται ότι ήταν σε συνεννόηση με τις εταιρείες αυτές, υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. 

 

Ανακοίνωσε λοιπόν ότι οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν ναι για τη σύσταση προανακριτικής για τους εννέα από τους δέκα φερόμενους ως εμπλεκόμενους, αλλά όσον αφορά στον κ.Σαλμά οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν κατά συνείδηση, έδωσε όμως το σήμα ο ίδιος για μη παραπομπή. "Προσωπικά εγώ δε θα ζητήσω την παραπομπή του, για να διευκολύνω το έργο του ως μάτρυρας και να μπρέσουμε να διαλευκάνουμε την υπόθεση", δήλωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ