Κηδεία Νίκου Ξανθόπουλου: Τελευταίο αντίο στο «παιδί του λαού»

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο Νίκο Ξανθόπουλο. Η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού είναι πολιτική, ενώ έχει προγραμματιστεί τρισάγιο.

 

Τραγικές φιγούρες η αγαπημένη του σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του, που βρέθηκαν στην κηδεία για να πουν το ύστατο χαίρε στον δικό του Νίκο Ξανθόπουλο. 

 

Ο αγαπημένος ηθοποιός άφησε την τελευταία πνοή του το πρωί της Κυριακής (22.1.2023), σε ηλικία 89 ετών ύστερα από νοσηλεία σε ιδιωτική κλινική στα δυτικά προάστια.

 

Η οικογένεια του έχει ζητήσει αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στο ίδρυμα «Σπίτι του ηθοποιού» στο όνομα του Νίκου Ξανθόπουλου. 

 

 

Συντετριμμένη η οικογένειά του αποχαιρέτησε τον δικό της άνθρωπο, μέσα κλίμα βαθιάς οδύνης. Απαρηγόρητη η σύζυγός του Εριφύλη δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο αγαπημένος της Νίκος, δεν είναι πια μαζί της.

 

Στο πλευρό της βρίσκονταν τα παιδιά και τα εγγόνια του Νίκου Ξανθόπουλου.

 

 

 

Στην κηδεία βρέθηκαν πρώην συνεργάτες και φίλοι του αγαπημένου ηθοποιού. Ανάμεσά τους η Μαίρη Βιδάλη, η Άννα Φόνσου, ο Κώστας Βενετσάνος, η Ελένη Ροδά και ο Γιάννης Μπουρνέλης. 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ