Κορινθία: Έχει φύγει από εμάς από τα 13 της, λένε οι γονείς της 38χρονης

Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη (21/2) πήρε ο 45χρονος παλαιοχριστιανός πατέρας στην Κορινθία.
 

Ο 45χρονος, που παραμένει κρατούμενος, το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα με δικογραφία για απείθεια στον νόμο και μη συμμόρφωση στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο. 

 

Οι γονείς της 38χρονης μίλησαν στο Mega και την εκπομπή Live News. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο πατέρας της 38χρονης Σεβαστής: «Δεν έχω κόρη, την ''ξέγραψα''. Τελείωσε. Δεν τα έχει φέρει τα παιδιά στη γιαγιά. Είναι η ασφάλεια εδώ και ελέγχει». Από την πλευρά της, η μητέρα της είπε: «Έχει αναστατωθεί η ζωή μας. Δεν έχω καμία σχέση με την κόρη μου. Έχει φύγει από εδώ, από το σπίτι της, από την αγκαλιά των γονιών της από τα 13 της».

 

Επίσης, ο θείος της σημείωσε στην ίδια εκπομπή: «Δεν ξέραμε τίποτα. Λυπάμαι, στενοχωριέμαι για όλη την κατάσταση. Από το δεύτερο παιδί που είχε, είχε εξαφανιστεί. Δεν έχουμε νέα, δεν έχουμε τίποτα. Της πήρε τα μυαλά ο άλλος, μέχρι που κάναμε το πρώτο μωρό και το δεύτερο ήταν εδώ, μετά φύγανε. Έμεναν εδώ, μετά εξαφανίστηκαν, νύχτα, χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι. Παλαιοημερολογίτη τον γνωρίσαμε εμείς τον 45χρονο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ