Κορονοϊός: Διακοπή στο ημίχρονο ματς εθνικών ομάδων Κ19 λόγω ανακοίνωσης κρούσματος

Την οριστική διακοπή του ματς Σκωτίας – Αγγλίας σε επίπεδο K19 προκάλεσε η ανακοίνωση κρούσματος κορονοϊού σε μία από τις δύο ομάδες – δεν έγινε γνωστό ποια- στο ημίχρονο του αγώνα και με το σκορ στο 3-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

 

 

Ο αγώνας των εθνικών ομάδων U-19 ανάμεσα στην Αγγλία και στην Σκωτία στο Σεντ Τζορτζ Παρκ διακόπηκε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου λόγω ανησυχίας για κρούσματα κορονοϊού, όπως ανέφεραν οι δύο ομάδες. Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ένα μέλος του προσωπικού μίας ομάδας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, αναγκάζοντας τις αρχές να διακόψουν το ματς στο προπονητικό κέντρο της Αγγλίας.

 

 

“Το ματς των εθνικών ομάδων U-19, Αγγλία-Σκωτία, στο Σεντ Τζορτζ Παρκ το απόγευμα της Πέμπτης διακόπηκε στο πρώτο μέρος ως μέτρο προφύλαξης σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον κορονοϊό” αναφέρει η αγγλική ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της.

 

 

Η σκωτσέζικη ομάδα προχώρησε σε παρόμοια ανακοίνωση και οι δύο πλευρές πρόσθεσαν ότι δεν θα προβούν σε περαιτέρω σχόλια. Η Αγγλία προηγείτο με 3-1 όταν το ματς διακόπηκε.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ