Κορυδαλλός: Μαφιόζικη εκτέλεση με δύο νεκρούς - Τους «γάζωσαν» με καλάσνικοφ

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στις 23:18 ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για πυροβολισμούς στην οδό Σοφίας Βέμπο στο Κορυδαλλό.

 

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν άντρα νεκρό μέσα σε IX αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γαζωμένο από σφαίρες, ενώ δίπλα ήταν άλλο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart, επίσης χτυπημένο από σφαίρες.

 

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα από το Smart και ακολουθώντας τις εντόπισαν σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας δεύτερο άντρα, τραυματισμένο θανάσιμα από σφαίρες.

 

Οι δράστες της επίθεσης φέρονται να άνοιξαν πυρ με αυτόματο όπλο τύπου καλάσνικοφ και στη συνέχεια διέφυγαν με ένα μαύρο τζιπ.

 

Να σημειωθεί πως το ένα από τα δύο θύματα, που έπεσαν νεκρά από τις σφαίρες, είχε εμπλακεί σε πολύ σοβαρή υπόθεση οπαδικής βίας.

 

 

 

Πάντως από τις Αρχές έχει προς στιγμήν γίνει γνωστό ότι πιθανότατα το συμβάν να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

 

Στις φλόγες το όχημα των δραστών

 

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα στάλθηκε σήμα στην Αστυνομία πως ένα όχημα τύπου τζιπ, επί της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου έχει παραδοθεί στις φλόγες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο ήταν αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες της μαφιόζικης επίθεσης στον Κορυδαλλό. Το αμάξι που παραδόθηκε στις φλόγες ήταν πρόσφατα κλεμμένο και ήταν «καθαρό» από άλλες αξιόποινες πράξεις.

 

Στο σημείο έσπευσε άμεσα κλιμάκιο της Ασφάλειας και η Πυροσβεστική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ