Λιάνα Κανέλλη: «Δεν θα δώσω τον μισθό μου για τον κοροναϊό»

Η βουλευτής ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, διεμήνυσε, σε έντονο τόνο, πως δεν προτίθεται να καταθέσει μέρος του μισθού της στον ειδικό λογαριασμό που άνοιξε κατά του κορoνοϊού.

 

Η κυρία Κανέλλη, στην αρχή, διερωτήθηκε: «Είχαμε όλοι την ίδια περίθαλψη αυτά τα χρόνια για να μας προκύψουν τα υποκείμενα νοσήματα;».

 

Και συνέχισε σχολιάζοντας το κάλεσμα του Πρωθυπουργού σε κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές, να καταθέσουν το 50% δύο βουλευτικών αποζημιώσεων. «Οι βουλευτές δεν θα βοηθήσουν έτσι, αλλά με το να προτείνουν πράγματα υπέρ των πολιτών, όπως κάνουμε εμείς στο ΚΚΕ» είπε χαρακτηριστικά.

 

Απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο Μάνο Παπαγιάννη, ο οποίος είπε «βάλτε και λίγο πλάτη όμως», η κα Κανέλλη απάντησε «Τι λες μωρέ που θα βάλω εγώ πλάτη σε αυτόν που ήταν απέναντί μου; Θα βάλω πλάτη μόνο σε όσα μέτρα έχουν έστω και ένα σπέρμα στήριξης λαϊκών συμφερόντων. Θα βάλω πλάτη σε αυτούς που πίστεψαν ότι ο λαός μπορεί να ζήσει με 400 ευρώ; Σε αυτούς που έκοψαν τις συντάξεις;»

 

 

in.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ