Λογοτεχνία:«Ευτυχώς που δεν πάθαμε τίποτα»

«Ευτυχώς που δεν πάθαμε τίποτα» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου της συγγραφέα Χρυσούλας Διπλάρη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή. 

 

Οπισθόφυλλο

 

Ευτυχώς που δεν πάθαμε τίποτα! Ευτυχώς, γιατί έχουμε τραβήξει πολλά. Έρωτες και προδοσίες, που μας οδηγούν σ’ ένα αέναο ταξίδι, χωρίς Ιθάκη. Βία σε σώμα, νου, ψυχή. Βία, που σε βία οδηγεί.

 

Ευτυχώς, γιατί υπάρχουν Βαλεντίνοι που δωρίζουν και δωρίζονται, και Δωροθέες που κρύβουν τους πολλούς εαυτούς τους τον έναν μέσα στον άλλον για να αποτρέψουν την άλωση.

 

Ευτυχώς, γιατί δεν μπόρεσαν να μας καταπιούν οι ανεχόρταγοι που κατάπιαν τον κόσμο ολόκληρο. Ούτε καν ο «EROS», που μπορεί να είναι έρως, αλλά μπορεί να είναι και μολυσματική νόσος.

 

Ευτυχώς, γιατί μέσα στην τρέλα αυτού του καιρού, υπάρχουν ακόμα κάποιοι που αφηγούνται παραμύθια – και «παραμυθία» σημαίνει παρηγοριά.

 

Ευτυχώς, γιατί εκτός από τις ιστορίες, υπάρχουν και τα ταξίδια που ξεκινάνε από την ΠΥΛΗ Ε1, αλλά καμιά φορά ξεκινάνε κι από μέσα μας. Κι όσο οι ιστορίες μάς ταξιδεύουν, θα μπορούμε να φτιάχνουμε συνεχώς καινούριες, και το ταξίδι να συνεχίζεται. 

 

Ευτυχώς!

 

Βιογραφικό Συγγραφέα 

 

Η Χρυσούλα Διπλάρη, μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Σπούδασε σχέδιο και διακόσμηση εσωτερικών χώρων και ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με την κατασκευή χειροποίητων αντικειμένων τέχνης. Είναι επίσης στιχουργός, με αρκετούς μελοποιημένους στίχους στο ενεργητικό της.

 

Βιβλία της συγγραφέα:

 

«Μαγ(ειρ)ικές Ιστορίες», εκδόσεις Το ανώνυμο βιβλίο, 2014

«Τα χρονικά της Ταμπου-Ρίας», εκδόσεις Εντύποις, 2017

«Ευτυχώς που δεν πάθαμε τίποτα», εκδόσεις Πνοή, 2020

Επικοινωνία: xrisdip@yahoo.gr

 

Συγγραφέας: Χρυσούλα Διπλάρη
Τίτλος: Ευτυχώς που δεν πάθαμε τίποτα
Σελ. 172 Διαστάσεις 14Χ21
Τιμή: 13 €
ΙSBN 978 618 5520 04 5
Ημερ. κυκλοφορίας 9/2020
Κωδικός: 20131