Λουτράκι Αποκλειστικό! Επιστολή με αιχμές της Ανδριάνας Κουρούκλη

Επιστολή προς τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της Λουτράκι Α.Ε., Γιώργο Γκιώνη και κοινοποίηση προς τα μέλη της Λουτράκι Α.Ε. και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου προς ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων, έστειλε η Ανδριάνα Κουρούκλη.

 

Η Ανδριάνα Κουρούκλη, που σημειωτέον είναι μέλος της Λουτράκι Α.Ε., με αφορμή καταγγελίες εργαζομένων του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου, ζητάει ενημέρωση για την υφιστάμενη κατάσταση στο υδροθεραπευτήριο (ΣΠΑ) που έχει προκύψει με την παρουσία εκπροσώπου της Αλέξανδρος Α.Ε. και το είδος της εργασιακής σχέσης του συγκεκριμένου προσώπου με την εταιρεία.

 

Διαβάστε αποκλειστικά στο loutraki365.gr, την επιστολή της:

 

Προς 1) Πρόεδρο της ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

 

Κοινοποίηση 1) Μέλη Δ.Σ της ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε

 

2)Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου προς ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων

 

Κύριε Πρόεδρε

 

Ύστερα από πληροφορίες και καταγγελίες εργαζομένων και εφόσον δεν έχω καμμία ενημέρωση ως μέλος του Δ.Σ της Λουτράκι Α.Ε, θα επιθυμούσα να με ενημερώσετε για την υφιστάμενη κατάσταση στο υδροθεραπευτήριο (ΣΠΑ) που έχει προκύψει με την παρουσία εκπροσώπου της Αλέξανδρος Α.Ε. και το είδος της εργασιακής σχέσης του συγκεκριμένου προσώπου με την εταιρεία.

 

Παράλληλα ζητώ να ενημερωθεί υπεύθυνα το Δ.Σ της ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε και το Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να προβούμε στις κατάλληλες αποφάσεις και ενέργειες που θα αφορούν την περαιτέρω ανάπτυξη του ΣΠΑ σε συνεργασία με τους εργαζομένους. Για την Πρωτοβουλία Πολιτών Κουρούκλη Ανδριάνα