Μάχη ψήφο με ψήφο Νίκα - Τατούλη στο 10% της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών δείχνουν σαρωτική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας σε επίπεδο Περιφερειών, με τους "γαλάζιους" υποψηφίους να έχουν προβάδισμα σε 12 από τις 13 Περιφέρειες!

 

Η καταμέτρηση των ψήφων για τις Περιφερειακές εκλογές συνεχίζεται, όπως βέβαια και για τις υπόλοιπες εκλογικές μάχες, με τα πρώτα αποτελέσματα να δείχνουν «γαλάζια» επικράτηση σε βαθμό… θριάμβου!

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι με «μπλε» χρώμα έχουν «βαφτεί» οι 12 από τις 13 Περιφέρειες, τουλάχιστον όσον αφορά τους «γαλάζιους» υποψηφίους που προηγούνται στον πρώτο αυτό γύρο των εκλογών.

 

Σε οτι αφορά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Παναγιώτης Νίκας στο 10% της ενσωμάτωσης έχει σχεδόν το ίδιο ποσοστό με τον Πέτρο Τατούλη ήτοι 34,28 με 34,25.

 

Ντέρμπι!

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
12 + 2 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.