Μάνεσης: Διέκοψε επιχειρηματία που θα έκανε αποκάλυψη για τη ΔΟΥ Χαλκίδας. «Είναι και βουλευτές μπλεγμένοι»

Μια ιδιαίτερα σοβαρή αποκάλυψη έκανε επιχειρηματίας για τη ΔΟΥ Χαλκίδας, με τον Νίκο Μάνεση να αλλάζει θέμα αριστοτεχνικά

 

Σάλος έχει προκληθεί μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις σχετικά με το κύκλωμα εκβιασμών στη ΔΟΥ Χαλκίδας, όπου ηγετικά στελέχη αυτής απειλούσαν επιχειρηματίες της περιοχής και ζητούσαν μίζες.

 

Ήδη τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν, με όλο και περισσοτέρους μάρτυρες να εμφανίζονται στο προσκήνιο και να μοιράζονται την εμπειρία τους.

 

Μάνεσης 768x432 1

 

Μάνεσης – «Δεν είναι σίγουρο ότι και οι βουλευτές θα ήξεραν για τη ΔΟΥ Χαλκίδας»

 

Ένας απ’ αυτούς τους επιχειρηματίες βγήκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεσηώστε να καταγγείλει τι γινόταν όλα αυτά τα χρόνια, κάνοντας μια απίστευτη αποκάλυψη που υπό άλλες συνθήκες θα είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

 

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε κατά λέξη «Είναι μπλεγμένοι και κάποιοι βουλευτές που τους κάλυπταν…», με τον παρουσιαστή να επεμβαίνει αμέσως και να λέει «δεν είναι σίγουρο ότι και οι βουλευτές θα ήξεραν, στο πλαίσιο της κομματικής δραστηριότητας, εν πάση περιπτώση…», αλλάζοντας θέμα.

 

Για καλή τύχη του Νίκου Μάνεση ο επιχειρηματίας δεν θέλησε να επαναφέρει τη συγκεκριμένη καταγγελία, αποκαλύπτοντας απλά πώς δρούσε το κύκλωμα της ΔΟΥ Χαλκίδας, τονίζοντας ότι αυτό συμβαίνει 9 με 10 χρόνια.

 

Βόμβα για το κύκλωμα εφοριακών στη Χαλκίδα: «Μπλέκονται και ένας, δυο βουλευτές. Εννέα με δέκα χρόνια λειτουργούσε το κύκλωμα»

 

Βόμβα για το κύκλωμα εφοριακών στη Χαλκίδα: «Μπλέκονται και ένας, δυο βουλευτές – Εννέα με δέκα χρόνια λειτουργούσε το κύκλωμα»

«Φοβάται πραγματικά ο κόσμος γιατί είναι μπλεγμένοι και κάποιοι βουλευτές, κανά – δύο. Τους κάλυπταν» καταγγέλλει επιχειρηματίας τον οποίο προσέγγισε το κύκλωμα

 

Στην καταγγελία ότι βουλευτές κάλυπταν το κύκλωμα εφοριακών το οποίο εκβίαζε επιχειρηματίες στη ΔΟΥ Χαλκίδας προχώρησε επιχειρηματίας της περιοχής. Όπως σημείωσε, υπάρχει φόβος στην περιοχή γιατί εμπλέκονται και βουλευτές.

 

«Δεν είναι τωρινό το θέμα, εδώ ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι. Φοβάται πραγματικά ο κόσμος γιατί είναι μπλεγμένοι και κάποιοι βουλευτές, κανά – δύο. Τους κάλυπταν» είπε επιχειρηματίας που μίλησε στον Alpha υπό το καθεστώς ανωνυμίας. Ο ίδιος καταγγέλλει ότι το κύκλωμα τον προσέγγισε και μεταφέρει τη μαρτυρία του για το πώς δρούσε.

 

«Γύρω στα 9 με 10 χρόνια λειτουργούσε το κύκλωμα. Υπάρχουν σφαγεία επειδή είναι πτηνοτροφική η Χαλκίδα, είναι κοτοπουλάδες και έμποροι. Στην αρχή μόλις έφευγαν τα φορτηγά από τα σφαγεία φορτωμένα δεν είχαν συμπληρώσει τα δελτία αποστολής. Τους έστησαν στην γωνία, τρεις ίδιοι και σταματούσαν τα φορτηγά» αναφέρει και σημειώνει ότι αν η παράβαση κόστιζε 50.000 ευρώ, τα «έβρισκαν» σε ποσά από 3.000 ευρώ έως 15.000 ευρώ.

 

Παράλληλα περιγράφει ότι οι δοσοληψίες γινόταν δίπλα στην εφορία Χαλκίδας, όπου υπήρχε «μία πορτούλα» πλάγια από τη ΔΟΥ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ