Μαρία Ναυπλιώτου: Η επική αντίδραση όταν τη ρώτησαν “ζαχαροπλάστης είναι ο μπαμπάς σου;”

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά έδωσε η Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο “Πρωίαν σε είδον” της Πέμπτης.

 

Η Μαρία Ναυπλιώτου συναντήθηκε τηλεοπτικά με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά στο πλατό του “Πρωίαν σε είδον” το πρωί της Πέμπτης (07/03) και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής άγνωστες πτυχές της ζωής της.

 

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ και αρχικά μίλησε για το νέο της κατοικίδιο, τη γάτα που υιοθέτησε, λέγοντας πως όσα ζώα έχουν υπάρξει στη ζωή της, συνήθως “τη βρίσκουν”.

 

Η Μαρία Ναυπλιώτου αναφέρθηκε και στην “ταβανοσκόπηση“, μία κατάκτησή της τα τελευταία χρόνια, αλλά και στο ταξίδι του να βρει τον εαυτό της μέσα από την ψυχοθεραπεία.

 

“Έκανα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία αρκετά χρόνια, ξεκίνησα μικρή γιατί αισθανόμουν ότι έπρεπε να βολέψω τα πράγματα μέσα μου και αυτό με βοήθησε πάρα πολύ, γιατί γνωρίζοντας και αποδεχόμενη τον εαυτό μου άρχισα να ησυχάζω. Άρχισα να διαπραγματεύομαι το άγχος μου και αυτό οδήγησε και στην περίφημη ταβανοσκόπηση. Γνωρίζοντας τον εαυτό μου είδα όλα τα αρνητικά κομμάτια, τις γωνίες που έχουμε μέσα μας και συμφιλιώθηκα που δεν ήταν εύκολο. Συνάντησα πράγματα μέσα μου που δεν μου άρεσαν”, είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Ναυπλιώτου.

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Μαρία Ναυπλιώτου μίλησε για τον πατέρα της, ο οποίος εργαζόταν ως σεφ σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της εποχής και θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό, όταν κάποιος της έκανε τη γνωστή ερώτηση “ζαχαροπλάστης είναι ο πατέρας σου;“.

 

Η Μαρία Ναυπλιώτου με μαύρο μπικίνι ποζάρει στα βράχια (φωτό) | Female-G

 

“Στο σπίτι μας γινόταν χαμός από τα γλυκά, τσουρέκια, μπισκότα, τούρτες… ήταν πάρα πολύ ωραίο. Και εκείνος μύριζε βούτυρο και ζάχαρη. Ήμουν 13 ετών, πήγαινα στη σχολή χορού να κάνω μάθημα και περνούσαν τότε τα μηχανάκια και μάς έκαναν καμάκι και μου λέει ένας τύπος και μου λέει ‘ζαχαροπλάστης είναι ο μπαμπάς σου; Και λέω εγώ ‘ναι’! Έκπληκτη εγώ, ότι που το ξέρει;”, κατέληξε η ηθοποιός.