Μπαράζ εμπρησμών οχημάτων στην Αττική – Τέσσερα κρούσματα τις τελευταίες ώρες!

Αρκετά είναι τα περιστατικά εμπρησμών σε οχήματα που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα σε περιοχές της Αττικής, ενώ μόλις χθες το βράδυ άλλα τέσσερα οχήματα κάηκαν σε Γαλάτσι, Μενίδι και Εξάρχεια!

 

Στη 1:17 τα ξημερώματα, όχημα κάηκε ολοσχερώς στο Γαλάτσι στην οδό Στενών, δεν υπάρχουν ευρήματα για εμπρηστική ενέργεια, σε αντίθεση με δεύτερο περιστατικό που σημειώθηκε στις 2:40 στην οδό Φιλαδελφείας και Κουντουριώτη στο Μενιδί όπου υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για εμπρησμό. Την έρευνα του δεύτερου συμβάντος αναμένεται να αναλάβει η αστυνομία, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΣΚΑΪ.

 

Στις 5:47 στην οδό Γαληνού στο Μενίδι εμπρηστική πυρκαγιά σημειώθηκε πάλι σε όχημα, ενώ η τέταρτη εμπρηστική ενέργεια – τη διερεύνηση της οποίας έχει αναλάβει ήδη η ΕΛ.ΑΣ. καθώς αποτελούν τη συνέχεια των χθεσινών επεισοδίων – σημειώθηκε στις 6:15 στη συμβολή των οδών Πατησίων και Στουρνάρη όταν όχημα τυλίχθηκε επίσης στις φλόγες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εμπρηστικές ενέργειες δεν φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους καθώς παρουσιάζουν διαφορετικά ανά περίπτωση κίνητρα.

 

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ