Μυτιλήνη: Προφυλακίστηκε ο 53χρονος αστυνομικός που βίασε τη 14χρονη

Μετά από μια μαραθώνια κατάθεση, προφυλακίστηκε ο 53χρονος αστυνομικός - προπονητής στη Μυτιλήνη που κατηγορείται για τον βιασμό της 14χρονης.

 

Οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού, που βρίσκονται και σήμερα στο δικαστικό μέγαρο του νησιού, έχουν καταθέσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

 

Υπενθυμίζεται ότι το κατώφλι του Εισαγγελέα πέρασε ο 53χρονος αστυνομικός - προπονητής σήμερα Τρίτη 2 Αυγούστου, λίγο πριν τις 11:00 φερόμενος ως δράστης τόσο για τον βιασμό της 14χρονης όσο και για δεύτερη καταγγελία για ασέλγεια σε ανήλικη.

 

Οι γονείς του κοριτσιού βρίσκονταν εκεί και μόλις έκανε την εμφάνισή του ο κατηγορούμενος με το όχημα της αστυνομίας, ξέσπασαν οργισμένοι. Ο πατέρας της μάλιστα προσπάθησε να τον χτυπήσει, όμως ο κόσμος που βρισκόταν στο σημείο κατάφερε να τον συγκρατήσει την ώρα που φώναζε: «Αληταρά, θα πάω φυλακή για εσένα».

Η μητέρα της 14χρονης φώναξε χθες στον αστυνομικό «Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή» και σε δηλώσεις της ανέφερε ότι ο 53χρονος εκβίαζε την κόρη της να μην μιλήσει και την χτυπούσε στο αυτοκίνητο. Η ίδια είχε δηλώσει βέβαιη στην ΕΡΤ ότι έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια. «Ένα κτήνος είναι, κτήνος, αυτό, και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα» τόνισε.

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι χθες δόθηκε εντολή να γίνει γνωστό το όνομα του 53χρονου και να δημοσιοποιηθούν φωτογραφίες, μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ νωρίτερα αποδοκιμάστηκε στα δικαστήρια, όπου παρόντες ήταν και οι γονείς της 14χρονης.

 

 

Η έρευνα των αρχών έχει επικεντρωθεί πλέον στα προφίλ του δράστη στα κοινωνικά δίκτυα, τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του, ενώ η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα υποβάλλει αίτημα προς την εταιρία που διαχειρίζεται το Facebook για άρση του απορρήτου του αστυνομικού. Από την έρευνα της Αστυνομίας προκύπτει ότι ο 53χρονος προσπαθούσε πιεστικά να αποσπάσει από την 14χρονη βίντεο πορνογραφικού χαρακτήρα.