Νέα άγρια ληστεία: Κράτησαν όμηρο γνωστή δικηγόρο και το παιδί της στη Βουλιαγμένη

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίαιων εισβολών σε σπίτια στην Αττική, αφού ένα νέο συμβάν που καταγράφηκε στη Βουλιαγμένη δείχνει ότι οι κακοποιοί είναι αποφασισμένοι για όλα. 

 

 

Όπως έγινε γνωστό, μόλις λίγες ημέρες πριν την ένοπλη επίθεση στο σπίτι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Κηφισιά, μία άγρια ληστεία σημειώθηκε στη Βουλιαγμένη, όπου οι κακοποιοί κράτησαν όμηρο γνωστή δικηγόρο και το παιδί της.

 

Σύμφωνα με το Star, οι δυο ένοπλοι που μπήκαν στο σπίτι της δικηγόρου είχαν στόχο τα πανάκριβα κοσμήματα της και τα χρήματα που βρίσκονταν στο σπίτι.

 

«Τους αντιλήφθηκε πρώτος ο πατέρας μου που κοιμόταν κάτω με το γιο μου στο ισόγειο της κατοικίας και του είπαν κάνε ησυχία και δεν θα σας πειράξουμε», λέει η δικηγόρος.

 

«Τον πήραν μαζί με το γιο μου υπό την απειλή όπλου και ενός διαρρηκτικού εργαλείου που ονομάζεται σκύλα και ανέβηκαν στον 1ο όροφο στην κρεβατοκάμαρά την δική μου. Τεράστιο το σοκ αλλά ως δικηγόρος έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Έκανα ακριβώς ότι μου είπαν. Έκανα ησυχία και τους υπέδειξα που βρίσκονται τα χρήματα και τα κοσμήματα. Απόλυτα ήρεμη, ήσυχη το ίδιο και ο γιος μου και ο πατέρας μου».

 

Οπως ανέφερε η δικηγόρος, η πολυκατοικία ήταν εύκολα προσβάσιμη, καθώς δεν είχε συναγερμό ούτε κάποιο άλλο μέτρο ασφαλείας.

 

Οσο για το προφίλ των δραστών, η δικηγόρος ανέφερε πως φορούσαν μάσκες που έκρυβαν όλο το πρόσωπό τους και παρ΄ότι μιλούσαν καλά ελληνικά, φαινόταν ότι επρόκειτο για αλλοδαπούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ