Το νέο «φτωχικό» του Κριστιάνο Ρονάλντο αξίας 1,4 εκατ. ευρώ! (εικόνες)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρά τα 34 χρόνια του παραμένει μεταξύ των υψηλότερα αμειβόμενα αθλητών στον πλανήτη. Είναι ενδεικτικό ότι το 2016, στα 31 του, υπέγραψε δια βίου συμβόλαιο με την εταιρεία αθλητικών ειδών Nike, που υπολογίζεται ότι αξίζει περί τα 880 εκατ. ευρώ! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους πάντως, πέραν της πολυτελούς ζωής που πραγματοποιεί, φροντίζει να επενδύει αρκετά από τα χρήματα που εισπράττει σε ακίνητα, όπως καταδεικνύει και η ακίνητη περιουσία του αξίας 27 εκατ. ευρώ που περιλαμβάνει σπίτια σε Μαδρίτη και Νέα Υόρκη κι ένα ξενοδοχείο στη γενέτειρά του Μαδέιρα.

 

 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Sun» ο Κριστιάνο είδε, «έκλεισε» και σκοπεύει να αγοράσει μια πολυτελή βίλα στην περιοχή της Μαρμπέγια στην Ισπανία. Στο ίδιο συγκρότημα κατοικεί και ο Ιρλανδός σούπερ σταρ των μεικτών πολεμικών τεχνών (UFC) Κόνορ ΜακΓκρέγκορ. Πρόκειται για μια hi tech βίλα με όλες τις ανέσεις και μια εκπληκτική θέα στη Μεσόγειο. Μεταξύ πολλών άλλων, διαθέτει τέσσερα king size υπνοδωμάτια, ιδιωτικό γυμναστήριο, πισίνες, μέχρι και κινηματογραφικές αίθουσες!

 

 

Ο Κριστιάνο εκτός των ακίνητων, επενδύει και σε αυτοκίνητα καθώς πλέον ο στόλος του αριθμεί περισσότερα από 15 οχήματα πολυτελείας. Τελευταίο του απόκτημα ήταν ένα εντυπωσιακό McLaren Senna, ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο με 800 άλογα ιπποδύναμη, το οποίο έχει τελική ταχύτητα 340 χιλιόμετρα την ώρα.

 

 

Δείτε εικόνες από την εκπληκτική βίλα που προσθέτει ο Κριστιάνο στη συλλογή του:

 

 

vila2.jpg

 

 

vila4.jpg

 

 

vila9.jpg

 

 

vila6.jpg

 

 

vila5.jpg

 

 

vila3.jpg

 

 

vila7.jpg

 

ethnos.gr