Νέο Ηράκλειο: Θύμα bullying σε σχολείο 7χρονη μαθήτρια - «Έχει σημάδι στο πρόσωπο»

Θύμα bullying κατήγγειλε ότι έπεσε 7χρονη μαθήτρια σε δημοτικό σχολείο στο Νέο Ηράκλειο. Μάλιστα, οι γονείς της το απόγευμα της Πέμπτης μαζί με την κόρη τους πήγαν στη ΓΑΔΑ για να καταγγείλουν την επίθεση σε βάρος του παιδιού τους.

 

Η 7χρονη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ανέβηκε στον 8ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης για να πει στους αστυνομικούς όσα συνέβησαν στο σχολείο της. Σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων της, η μαθήτρια της Α’ Δημοτικού βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της. Την έλυσαν συμμαθήτριές της και, όπως υποστηρίζει, πίσω από την απαράδεκτη αυτή πράξη κρύβονται παιδιά μεγαλύτερης τάξης, που δεν τα γνώριζε.

 

Οι αστυνομικοί, μετά την κατάθεση της 7χρονης, θα πρέπει να πάνε στο σχολείο για να ταυτοποιήσουν τους μαθητές- δράστες της επίθεσης εις βάρος της.

 

Μάλιστα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάστηκαν φωτογραφίες που δείχνουν τις γρατσουνιές στο πρόσωπο της 7χρονης. Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού είπε πώς ακριβώς έγινε η επίθεση. «Μαμά, έχει συμβεί κάτι. Θέλω όμως να στο πω στο σπίτι», είπε η 7χρονη στη μητέρα της όταν πήγε να την πάρει από το σχολείο.

 

 

 

«Της είπε το παιδί ότι ήταν δεμένο στα χέρια και με ταινία στο στόμα. Δεν ξέρω ποια παιδιά, παιδιά μεγαλύτερων τάξεων. Εκφοβισμός, bullying αλλά σε υπερθετικό βαθμό», περιέγραψε ο πατέρας του κοριτσιού.

«Έχει σημάδι από την ταινία στο πρόσωπο. Την έλυσαν φίλες της. Ήταν σε κατάσταση σοκ» πρόσθεσε εκείνος. Οι γονείς του παιδιού μόλις έμαθαν από τη μικρή για το περιστατικό bullying πήγαν αμέσως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλουν το περιστατικό.

Σύμφωνα με το Star, το σχολείο αρνείται ότι συνέβη το περιστατικό. Το υπουργείο Παιδείας ενημερώθηκε για την καταγγελία και την εξετάζει

 

 

Παράλληλα, δεν βρέθηκαν οι χαρτοταινίες με τις οποίες υποστήριξε ότι την έδεσαν και όταν οι αστυνομικοί την ρώτησαν που είναι, είπε ότι λύθηκε μόνη της και τις πέταξε. Όμως παρά την έρευνα των αρχών, στον κάδο που τους υπέδειξε, τα πειστήρια δεν βρέθηκαν πουθενά.

 

Τι διαπίστωσαν οι ψυχολόγοι

 

Το παιδί μέχρι αργά χθες το βράδυ που εξεταζόταν από τους ψυχολόγους στο ειδικό δωμάτιο με τον αριθμό 8 του 8ου ορόφου της ΓΑΔΑ, έπεσε σε πολλές ασάφειες και αντιφάσεις. Κάτι που υποχρεώνει τους έμπειρους αξιωματικούς να ψάξουν όλα τα ενδεχόμενα για την περίεργη αυτή υπόθεση.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ