Νέο παραλήρημα Μπαχτσελί: «Αν ο Καμμένος έχει υστερία να μπει σε κλινική»

Ο ακραίος εθνικιστής και ακροδεξιός εταίρος του Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος είχε πει ότι «ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες των Ελλήνων», εξαπέλυσε νέα προκλητική επίθεση κατά της Αθήνας και προσωπικά του Πάνου Καμμένου.

 

«Θα ξεριζώσουμε τα δόντια σε όσους μας τα τρίζουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστική Δράση, προσθέτοντας ότι ο Ελληνας υπουργός Άμυνας «έχει κρίση υστερίας».

 

Ειδικότερα, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, που ανακοίνωσε ότι «θα μεταφερθούν 7.000 στρατιώτες στο Αιγαίο και τον Έβρο», ο Τούρκος πολιτικός απάντησε:

 

«Ο Καμμένος ξέχασε τις ήμερες που τους καταδίωκαν και τους έριξαν στη θάλασσα… Αν το θέλουν, το να επαναλαμβάνουμε την ιστορία για εμάς είναι παιχνιδάκι. Αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσουν με το να διαφύγουν στην Αθήνα... Φαίνεται ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας της Ελλάδας έχει επηρεαστεί από τη μυθολογία, ζηλεύει τον Δία, μιμείται τον Απόλλωνα και προσπαθεί να γίνει Ποσειδώνας… Αν κοιμάται, ας ξυπνήσει. Αν έχει κρίση υστερίας, να μπει σε κλινική».

 

«Οι πρόγονοί τους πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα που είχαν εναντίον των Τούρκων. Έλαβαν την απάντηση στο πεδίο των μαχών. Σε μια χώρα που δεν είναι μεγαλύτερη από την πόλη του Ικονίου οι ανεύθυνοι πολιτικοί τους τρίζουν τα δόντια. Αυτό είναι μια άδικη προσπάθεια, εμείς όταν χρειαστεί, μπορούμε να τρίξουμε και να ξεριζώσουμε εκείνα τα δόντια» πρόσθεσε, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο αρχηγός των «Γκρίζων Λύκων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ