Ντουμπάι - Μανικιούρ με μικροτσίπ

Ένα βήμα παραπέρα έχουν πάει την περιποίηση των άκρων τα κέντρα αισθητικής στο Ντουμπάι. Τι κάνουν; Προσφέρουν στις πελάτισσές τους «έξυπνα νύχια».

 

«Ενσωματώνουμε τις πληροφορίες που εσείς θέλετε, όπως το όνομα, τον αριθμό του κινητού σας, τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων και τον ιστότοπό σας» εξηγεί η ιδιοκτήτρια του κέντρου ομορφιάς, Νουρ Μακάρεμ.

 

Τοποθετούν το μικροτσίπ στο νύχι, το καλύπτουν με οποιοδήποτε χρώμα θέλει η πελάτισσα και το ψήνουν μαζί με τα υπόλοιπα νύχια. Αρκεί να πλησιάσεις το συγκεκριμένο νύχι με το μικροτσίπ σε εκείνη ή σε εκείνον που διαθέτει τη σχετική εφαρμογή στο κινητό, ώστε να σκανάρει όλα τα στοιχεία που έχουν περαστεί. Θα μπορούσε να αποτελεί μια άλλη διάσταση ή λύση για το φλερτ;

 

Είναι σαν μια ψηφιακή επαγγελματική κάρτα που διευκολύνει την επικοινωνία λένε οι εμπνευστές του μικροτσίπ στο νύχι. Οι γυναίκες που το δοκιμάζουν δηλώνουν ενθουσιασμένες. «Είναι ο ενθουσιασμός του να δοκιμάζεις κάτι καινούριο. Αυτό θα είναι το μέλλον; Μπορεί. Ίσως χρειαστεί να ανανεώνω τα στοιχεία, ποιος ξέρει», αναφέρει μια από τις πελάτισσες.

 

Η ιδιοκτήτρια του κέντρου ομορφιάς λέει ότι με αυτό το μικροτσίπ τηρούνται οι αποστάσεις στην εποχή του κοροναϊού. «Σκεφτόμουν να κάνω κάτι διαφορετικό στο κέντρο ομορφιάς. Έτσι βρήκαμε αυτή την ιδέα και πάει πολύ καλά», προσθέτει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ