Ο δήμαρχος πήρε την μπουλντόζα και ξεκίνησε τις εργασίες (video)

Με μια μπουλντόζα που την χειρίζεται ο ίδιος, ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος επιχειρεί να τραβήξει τώρα τα φώτα της δημοσιότητας.

 

 

Μετά τον σάλο που προκάλεσε την προηγούμενη εβδομάδα η ανάρτησή στο ν προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για τον Γιάννη Μπουτάρη, ο Δήμαρχος Άργους ανέβηκε σήμερα σε μπουλντόζα για να... επιβλέψει τις εργασίες για την κατασκευή κολυμβητηρίου στη πόλη.

 

«Η μεγάλη ημέρα για το Άργος ήρθε και οι μπουλντόζες ανέλαβαν δράση από χθες το πρωί στο σημείο που θα ανεγερθεί το σύγχρονο Κολυμβητήριο» είπε στις δηλώσεις του ο Δ. Καμπόσος.

Πρόσθεσε επίσης ότι το έργο αναμένεται πριν το τέλος του χρόνου να έχει ολοκληρωθεί. 

 

Όπως είναι γνωστό ο Δημήτρης Καμπόσος σε ανάρτησή του στα Social Media έγραψε για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών».

 

 

kamposos-4

Λίγη ώρα αργότερα λόγω των ενονότατων αντιδράσεων που προκλήθηκαν έσπευσε να τα... μαζέψει ισχυριζόμενος ότι το σχόλιο έγινε από έναν από τους... διαχειριστές του λογαριασμού του στο Facebook, τον οποίο ενημέρωσε άμεσα να το «κατεβάσει»:

 

 

«Σχετικά με την ανάρτηση η οποία έγινε απο την προσωπική σελίδα του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ.Δημήτρη Καμπόσου για την αήθη επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης οφείλουμε να ενημερώσουμε πως δυστυχώς κάποιος απο τους πολλούς διαχειριστές της προσωπικής σελίδας του Δημάρχου Άργους Μυκηνών λανθασμένα πραγματοποίησε μια ανάρτηση η οποία σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με τα ιδανικά και τα δημοκρατικά ιδεώδη του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου», γράφει σχόλιο στη σελίδα.

 

Δείτε το video του argonafplia.gr για την έναρξη των εργασιών και τον Δημήτρη καμπόσο να ανεβαίνει στη μπουλντόζα

 

Καμπόσος Η μεγάλη ημέρα για το Άργος ήρθε και οι μπουλντόζες ανέλαβαν δράση

 

 

 

.protothema.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ