Ο Λευτέρης Αυγενάκης κάνει drift με “φτιαγμένο” αυτοκίνητο στην Πάτρα

Στη διοργάνωση – θεσμό για τα καρτ, που φέτος στην Πάτρα είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, συμμετείχε ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

 

 

Ο Λευτέρης Αυγενάκης παραβρέθηκε στο 12ο PICK (Patras International Circuit for Kart) EKO RACING 100 που φέτος, έγινε χωρίς θεατές, λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων για την πανδημία.

 

 

Το φετινό PICK είχε και φιλανθρωπικό πρόσωπο, καθώς θα δοθεί χρηματικό βοήθημα σε ίδρυμα της περιοχής, ως κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

 

 

Ο κ. Αυγενάκης έτρεξε στον αγώνα επίδειξης Loux Charity kart Race, με δίδυμο – πλήρωμα τον γνωστό οδηγό αγώνων, Σταμάτη Κατσίμη, ενώ στην ίδια κούρσα συμμετείχαν μεταξύ άλλων και οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κώστας Φραγκολιάς, Τάκης Πουρναράκης (πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής διεκδίκησης Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, που έχει συσταθεί από τη ΓΓΑ).

 

 

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε έπειτα από την απολαυστική οδηγική του εμπειρία:

 

 

«Πιστεύουμε στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και εδώ στην Αχαΐα, στην Πάτρα, υπάρχει μία πολύ σπουδαία προσπάθεια που έχει εξελιχθεί σε έναν σημαντικό θεσμό, το PICK Πάτρας, που συνεχίστηκε για 12η συνεχόμενη χρονιά!

 

 

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ακόμη περισσότερα για τον φετινό φιλανθρωπικό του χαρακτήρα.  Ο συγκεκριμένος θεσμός προωθεί την οδική ασφάλεια και την ασφαλή οδηγική συμπεριφορά! Τρέχουμε μόνο στην πίστα, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, φοράμε κράνος, μαθαίνουμε το όχημα που οδηγούμε».