Ο Νίκος Πλακιάς απάντησε σε γνωστή δημοσιογράφο που έγραψε ότι με τις ευρωεκλογές θα “κλείσει μια περίοδος μανίας καταδίωξης από τα φαντάσματα … των Τεμπών”

Οργισμένη απάντηση μέσω της πλατφόρμας Χ από τον τραγικό πατέρα των δίδυμων νεαρών κοριτσιών – της Χρυσής και της Θωμαίδος (θα γιόρταζε την περασμένη Κυριακή να δεν είχε επιβιβαστεί πριν από ένα χρόνο στο τρένο ) – στην Σοφία Γιαννακά του iefimerida για άρθρο της για τις ευρωεκλογές και το διακύβευμα σε σχέση με τα Τέμπη και τις υποκλοπές.

 

Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά στο Χ :

 

“(Με τις ευρωεκλογές θα κλείσει και μια περίοδος μανίας καταδίωξης. Τα φαντάσματα των Τεμπών και των υποκλοπών, που μας ταλαιπώρησαν όλο το προηγούμενο διάστημα, θα ζυγιστούν στην κάλπη και θα σταλούν τα αντίστοιχα μηνύματα. Θα κριθεί αν θα συνεχίσουμε να ζούμε με μίζερες διαβολές, καχυποψία και διώξεις. Και θα μετρηθεί η τακτική των κομμάτων που διαβάζουν την κοινωνία έχοντας πάντα να καταγγείλουν κάτι).

Την παραπάνω δήλωση έκανε ένας άλλος ογκόλιθος της πολιτικής της δημοσιογραφικής και κοινωνικής ζωής της Ελλάδας η παντελώς άγνωστη σε εμένα ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ στην http://Iefimerida.gr όπου και αρθρογραφεί .

Στην κάλπη όρνιο δεν θα πάνε για τα Τεμπη γιατί αν πηγαίνανε για τα Τεμπη μόνο τα αποτελέσματα θα τα ξέραμε ήδη και αν δεν εισαι ενημερωμένη το 80%των Ελλήνων σε ερώτηση αν υπάρχει συγκάληψη στα Τεμπη απάντησαν ΝΑΙ !!!
Τώρα εσύ αν θες να μην σε κυνηγούν τα φαντάσματα των ΤΕΜΠΩΝ σου υπόσχομαι ότι από σήμερα θα σε κυνηγώ εγώ που μόνο φάντασμα δεν είμαι.

Τώρα για μίζερες διαβολές και τα λοιπά πιο μίζερη από εσένα δεν υπάρχει που γλύφεις ότι βρεις μπροστά σου μπας και σε βολέψει σε κανένα ψηφοδέλτιο ο Μητσοτάκης .

Α και που εισαι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κάποτε κάποια άλλα φαντάσματα να ταλαιπωρούν εμένα και αυτά να είναι των παιδιών σου και όχι των δικών μου όπως τώρα που ταλαιπωρούν εσένα .
Ποιο πολύ στεναχωριέμαι που μείναν σε αυτή την ζωή κάτι σαν εσένα και χάθηκαν τα παιδιά μου που ήταν γεμάτα αγάπη ,σεβασμό και αξιοπρέπεια .”

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ