Όλο το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στην Τρούμπα τα ξημερώματα του Πάσχα!

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από το περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα (8/4/2018) σε μπαρ στην Τρούμπα, αποκαλύπτει με ρεπορτάζ του ο Θεοδόσης Πάνου, στο Newsit...

 

Μέρες της δεκαετίας του ’50 και του ’60, όπου κυριαρχούσαν τα κόκκινα φανάρια έξω από τα “σπίτια” και οι θαμώνες της περιοχής κυκλοφορούσαν με το μαχαίρι και το πιστόλι στο… ζωνάρι, θύμισε το βράδυ του Σαββάτου η Τρούμπα, στον Πειραιά, καθώς σημειώθηκε άγρια συμπλοκή για τα μάτια μιας γυναίκας.

 

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου προς ξημέρωμα Κυριακής του Πάσχα, δυο παρέες συνεπλάκησαν και μάλιστα βγήκαν και τα πιστόλια έξω από γνωστό μπαρ της περιοχής, με αποτέλεσμα ένας δόκιμος λιμενοφύλακας κι ένας νεαρός πολίτης να τραυματιστούν ευτυχώς ελαφρά στα πόδια, από τον καταιγισμό πυρών που ακολούθησε τον άγριο καυγά.

 

Το χρονικό

Όλα άρχισαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν μια παρέα νεαρών πείραξε, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες, την κοπέλα που συνόδευε άλλη παρέα νεαρών.

 

Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν, με αποτέλεσμα οι δυο παρέες να πιαστούν στα χέρια. Έπεσε άγριο ξύλο -όπως έχουν καταθέσει αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού- και μάλιστα στην μέση του δρόμου. Ακολούθησε κυνηγητό των εμπλεκομένων μέχρι και το πάρκινγκ του γνωστού μπαρ, όπου εκτυλίχθηκε το… δεύτερο και πιο επικίνδυνο «ημίχρονο» της άγριας συμπλοκής.

 

Η μια από τις εμπλεκόμενες παρέες έτρεξε να βρει καταφύγιο στο εσωτερικό του μπαρ, στην οδό Θέμιδος, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να… πολιορκήσουν το κατάστημα, πετώντας πέτρες και τραπεζοκαθίσματα στις τζαμαρίες του μπαρ, προκαλώντας πανικό μεταξύ των θαμώνων που έπιναν εκείνη την ώρα το ποτό τους.

 

Εκείνη την στιγμή και ενώ η παρέα που βρήκε καταφύγιο στο γνωστό μπαρ προσπάθησε να κάνει ηρωική έξοδο, άρχισαν να πέφτουν απανωτοί πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ευτυχώς ελαφρά στα πόδια ένας δόκιμος λιμενικός κι ένας νεαρός πολίτης.

 

Οι πρώτες εκτιμήσεις

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες, ακόμα δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν εάν οι δυο τραυματίες έχουν σχέση με το επεισόδιο, ή περνούσαν τυχαία από το σημείο, ή ακόμα να ήταν θαμώνες του μπαρ, καθώς οι καταθέσεις που έχουν πάρει μέχρι στιγμής είναι αντικρουόμενες.

 

Ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών για τα αίτια της συμπλοκής είναι πως προκλήθηκε για τα μάτια μιας γυναίκας που συνόδευε η πρώτη παρέα, χωρίς βέβαια οι αστυνομικοί να βγάζουν από το «κάδρο» των ερευνών ακόμα και την περίπτωση της μαστροπείας και της διεκδίκησης γυναίκας, που άλλαξε «στρατόπεδο».

 

Πηγή: Newsit

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ