Ολυμπιακός - Μπρέσια 5-8: Οι Ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Μπρέσια στο Παπαστράτειο για την ένατη αγωνιστική του LEN Champions League, με τους Ιταλούς να επικρατούν με 5-8 και να παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 23 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός παρέμεινε στους 16.

 

 

Η Μπρέσια είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό την τρέχουσα σεζόν, καθώς τον κέρδισε και στην Ιταλία με 8-7.

 

 

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι, καθώς η Μπρέσια έπαιξε εξαιρετική άμυνα, περιορίζοντας σε μεγάλο βαθμό τα επιθετικά όπλα του Θοδωρή Βλάχου. Αντίθετα η Μπρέσια βρήκε τη λύση σε δύο περιπτώσεις, με τον αρχηγό της Πρεσιούτι, με μια εκτέλεση πέναλτι σε αδράνεια της άμυνας των ερυθρολεύκων και με ένα ωραίο σουτ.

 

 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν κάποια γκολ, ωστόσο αστοχούσαν στις τελικές προσπάθειες. Και πάλι αυτή που κατάφερε να σκοράρει ήταν η Μπρέσια με ωραίο σουτ του Λάζιτς.

 

 

Ο Ολυμπιακός βρήκε το τρίτο του γκολ στο παιχνίδι στο τρίτο οκτάλεπτο, με ένα ωραίο σουτ του Δερβίση στο 18' του αγώνα, ωστόσο οι Ιταλοί αμύνθηκαν καλά στη συνέχεια, μαζί με τον Τεσάνοβιτς που ήταν εξαιρετικός, ενώ τα δύο γκολ του Λουόνγκο, ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 1-5.

 

 

Ο Αλεσιάνι εκμεταλλεύτηκε την αποβολή που κέρδισε η Μπρέσια και με ωραίο σουτ έκανε το 1-6. Ο Φιλίποβιτς μείωσε σε 2-6 λίγο πριν την εκπνοή του τρίτου οκταλέπτου.

 

 

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε μια μικρή αντεπίθεση στο τέταρτο οκτάλεπτο με δύο όμορφα γκολ του Φιλίποβιτς, μειώνοντας σε 4-6, ωστόσο οι αποβολές λύγισαν τον Ολυμπιακό, ο οποίος δέχθηκε δύο γκολ και έχασε την ελπίδα για ανατροπή (4-8). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γενηδουνιάς.

 

 

Οκτάλεπτα: 0-2, 0-1, 2-3, 3-2

 

 

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 1, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 3, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος, Ζερδεβάς.

 

 

Μπρέσια: Τεσάνοβιτς, Ντόλτσε, Πρεσιούτι 2, Λάζιτς 1, Βαπένσκι, Ρεζουτο, Τζιαβάντζα, Λουόνγκο 3, Ντι Σόμα, Τζίρο, Τζιανάτζα, Αλεσιάνι 1.