Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Νέα ημέρα και ώρα για το ντέρμπι

Ο κορονοϊός «χτύπησε» την ομάδα του Παναθηναϊκού, ο οποίος προηγείται της ΑΕΚ, αν και ισοβαθμούν στην κορυφή. Έτσι, οι πράσινοι αιτήθηκαν το Σάββατο την αναβολή του αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάσκης, αίτημα, το οποίο έγινε δεκτό, αφού από τα κρούσματα η ομάδα κινδύνευε να μην έχει καν 11 παίκτες στην αποστολή.

 

Έτσι η Super League ανακοίνωσε την αναβολή της προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ.

 

Σε νέα ανακοίνωση ανέφερε και τη νέα ημερομηνία, αλλά και ώρα των αγώνων της 9ης αγωνιστικής.

 

Έτσι, με βάση την ανακοίνωση τη ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός θα γίνει τη Δευτέρα (08/05) - όπως και οι υπόλοιποι αγώνες - στις 21:00.

 

Χαρακτηριστικά, η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου έκανε γνωστό το εξής: «Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του προέδρου και της αναπληρώτριας προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ και σε συνέχεια της προ ολίγου απόφασης περί αναβολής των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών, οι εν λόγω τρεις (3) αγώνες ορίζονται να διεξαχθούν στα αρχικώς ορισθέντα γήπεδα τη Δευτέρα, 8 Μαΐου 2023 και ώρα 21:00».

 

Ως εκ τούτου, αύριο (08/05), στις 21:00, θα διεξαχθούν οι εξής αγώνες:

  • Άρης – ΑΕΚ
  • Βόλος – ΠΑΟΚ
  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

 

Θρίλερ με την αποστολή του Παναθηναϊκού

 

Το θρίλερ με την αποστολή του Παναθηναϊκού συνεχίζεται καθώς, οι πράσινοι αποφάσισαν να μην ανακοινώσουν αποστολή σήμερα (7/5) για το αυριανό ντέρμπι στο Φάληρο, καθώς είναι όλα ρευστά με τους παίκτες που θα συμμετάσχουν.

 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει ποιοι παίκτες θα είναι ετοιμοπόλεμοι για το ντέρμπι της Δευτέρας στο Φάληρο και ουσιαστικά όλα θα ξεκαθαρίσουν λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ