Πάολα: Ασταμάτητη στην πίστα, όσο η βροχή έπνιγε το κέντρo που τραγουδούσε (video)

Δύσκολες στιγμές πέρασαν όλοι όσοι πήγαν να δουν την Πάολα να τραγουδά σε νυχτερινό κέντρο στο Δρέπανο Αχαΐας. Λόγω της κακοκαιρίας και των καταιγίδων που χτύπησαν την περιοχή για περίπου τρεις ώρες, χείμαρρος που βρίσκεται δίπλα στο νυχτερινό κέντρο υπερχείλισε, με αποτέλεσμα περίπου 1.000 άτομα που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο να μην μπορούν να βγουν από αυτό.

 

 

Τα βίντεο που ανέβασαν μέσω Instagram οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου δείχνουν την Πάολα να τραγουδά πάνω στη σκηνή την ώρα που έβρεχε και, ταυτόχρονα, το μαγαζί πλημμύριζε. Κάποια στιγμή, μάλιστα, το νερό άρχιζε να «εισβάλει» από οροφή και πάτωμα, με την Πάολα να γίνεται μούσκεμα. Παράλληλα, οι υπάλληλοι του μαγαζιού προσπάθησαν, χωρίς βέβαια αποτέλεσμα, να ηρεμήσουν τον κόσμο. Την ίδια στιγμή, στους δρόμους έξω από το νυχτερινό κέντρο επικρατούσε επί ώρα κυκλοφοριακό χάος. 

 

 

Αμέσως, κινητοποιήθηκαν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, όπου σε συνεργασία με την Ολυμπία Οδό έκοψαν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών και τα αυτοκίνητα διοχετεύθηκαν στον αυτοκινητόδρομο. Ο χείμαρρος βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν η γνωστή τραγουδίστρια, με τις Αρχές να επιστρατεύουν μέχρι και λεωφορεία προκειμένου να μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο τους θαμώνες, με ορισμένους εξ αυτών να μένουν για ώρες εγκλωβισμένοι μέσ στα οχήματά τους.

 

 

 

ethnos.gr