Παραβάτης... 13 ετών: Έκλεψε δύο αεροσκάφη και τα οδήγησε (video)

Ποια ήταν η πιο… επαναστατική σας πράξη κατά τα παιδικά σας χρόνια; Είχατε κλέψει καραμέλες από το μαγαζί της γειτονιάς; Είχατε κάνει κοπάνα από το σχολείο για να παίξετε ποδόσφαιρο; Πάντως σίγουρα δεν είχατε κλέψει… αεροπλάνο!

 

 

Ένας 13χρονος στην Κίνα ωστόσο, κατάφερε να εισβάλει στον χώρο ενός θέρετρου διακοπών όπου φυλάσσονταν δύο ελαφριά αεροσκάφηκαι να... οδηγήσει και τα δύο. Το πρώτο το έριξε μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα πάνω στην περίφραξη ενώ στο δεύτερο, είχε κάπως καλύτερη τύχη!

 

 

Φυσικά, δεν κατάφερε να απογειώσει κανένα από τα δύο…

 

 

Το επόμενο πρωί οι υπάλληλοι κατάλαβαν ότι κάτι είχε συμβεί, όταν είδαν τα αεροπλάνα να είναι σε διαφορετική θέση από αυτή που τα είχαν αφήσει.

 

 

Έτσι, ειδοποίησαν τις Αρχές οι οποίες δεν άργησαν να εντοπίσουν τον 13χρονο, ο οποίος φαίνεται πως μετά το «έγκλημά» του έφυγε από τον χώρο με το ποδήλατό του και κατάφερε να μπει ξανά στο σπίτι που έμενε με την οικογένειά του χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα.

 

 

 

 

 

Όπως αποδείχθηκε, σύμφωνα με μαρτυρίες των εργαζομένων, κάποιες μέρες πριν το παιδί περιφερόταν στον χώρο και παρακολουθούσε τις κινήσεις των πιλότων για περίπου δύο ώρες.

 

 

Βέβαια τώρα φαίνεται να πως απλά έψαχνε την επόμενη… αποστολή του στο Grand Theft Auto!

 

 

 

«Αυτό το παιδί είναι πραγματικά πολύ έξυπνο. Τον θαυμάζουμε! Κατάφερε να βάλει μπροστά ένα αεροπλάνο χωρίς να έχει εκπαιδευτεί, απλά και μόνο παρακολουθώντας εμάς. Έχει προοπτικές! Ελπίζω να μπορέσει να κάνει μερικά μαθήματα μαζί μας στο μέλλον και να γίνει πιλότος με δίπλωμα» ανέφερε το προσωπικό του θέρετρου σχετικά με το συμβάν.

 

 

Ωστόσο, παρά τον ενθουσιασμό τους με τις ικανότητες του 13χρονου, οι γονείς του θα πρέπει να πληρώσουν 230 λίρες ως αποζημίωση.

 

 

cnn.gr