Πασίγνωστος ηθοποιός εξομολογείται: “Δεν μου λείπει τίποτα, ίσα ίσα, αισθάνομαι ότι έχω παραμαζέψει πράγματα…”

Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική εμφάνιση, ο αγαπημένος ηθοποιός στο “φλΕΡΤ”!

 

Στο «φλΕΡΤ» βρέθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας, ο Άγγελος Παπαδημητρίου σε μια σπάνια εξομολόγηση. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που δεν συνηθίζει να δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις, μίλησε για την έως τώρα καριέρα του, την αγάπη του στην τέχνη και την ανεξάντλητη δημιουργικότητά του.

 

 

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Άγγελος Παπαδημητρίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρξα πολύ τυχερός στα καλλιτεχνικά εφόσον δεν στάθηκα τυχερός στα συναισθηματικά. Το λέω συνειδητά. Αν μπλέξεις με τα καλλιτεχνικά, δεν έχεις χρόνο για τα συναισθηματικά. Δεν γίνεται αλλιώς. Αν σε μαγέψει ο κόσμος της Τέχνης, όλα τα άλλα τα αφήνεις για αύριο. Και ξυπνάς ένα πρωί και είσαι μόνος σου».

 

 

«Με είχε συνεπάρει, ναι, και ακόμη και τώρα είμαι κάτω από το όνειρο της Τέχνης. Ζω μέσα σε μια μαγεία, εκτός χρόνου και εκτός τόπου καμιά φορά» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Άγγελος Παπαδημητρίου. «Πάντα στη ζωή μου, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ήμουν και προσπαθούσα να είμαι αληθινός. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι κάτι άλλο. Πρέπει, βέβαια, να καλείς και συ ότι θέλεις να σου έρχεται».

 

«Δεν μου λείπει κάτι από τη ζωή μου. Ίσα ίσα, αισθάνομαι ότι έχω παραμαζέψει πράγματα. Πολλά κοσμήματα» πρόσθεσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.