Πάτρα: Γυναίκα βρήκε τέσσερα φίδια στο αυτοκίνητό της

Τον τρόμο έζησε μια γυναίκα στην Πάτρα όταν φεύγοντας από παραλία στη δυτική Αχαΐα, διαπίστωσε ότι μέσα στο αυτοκίνητό της είχαν τρυπώσει φίδια!

 

 

Η γυναίκα είχε πάει για μπάνιο σε μια ακτή της δυτικής Αχαΐας. Επιστρέφοντας στο αυτοκίνητο, είδε δύο φίδια στο εσωτερικό του οχήματος. Παρότι πανικοβλήθηκε, κατάφερε να βγάλει τα ερπετά και να πάρει τον δρόμο της επιστροφής, όπως μετέδωσε το Open.

 

 

Ωστόσο, φτάνοντας στο κέντρο της Πάτρας, διαπίστωσε ότι άλλα δύο φίδια είχαν κατορθώσει να τρυπώσουν στο αυτοκίνητο. Η γυναίκα βγήκε έξω και κάλεσε σε βοήθεια.

 

 

Στελέχη της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο, κατόρθωσαν να πιάσουν το ένα φίδι με ειδική λαβίδα, καθώς το άλλο είχε προλάβει να εξαφανιστεί μέσα σε υπόνομο, σύμφωνα με το ίδιο κανάλι. Τα φίδια φέρεται να ήταν αστρίτες.

 

 

Δεν είναι όμως το μοναδικό περιστατικό με φίδια που κρύβονται σε αυτοκίνητα, καθώς οι ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες «ξύπνησαν» νωρίτερα τα ερπετά από τη χειμερία νάρκη.

 

 

Πριν από μερικές ημέρες υπήρξε κινητοποίηση στην Κάντζα, όταν εθεάθη πύθωνας στην περιοχή.

 

 

Επίσης, η γυναίκα από την Πάτρα στάθηκε τυχερή, αλλά κάποιοι άλλοι συμπολίτες μας, υπέφεραν από τα δαγκώματα, όπως ένας 47χρονος από την Φθιώτιδα που κατέληξε στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα άλλος ένας άνδρας είχε δεχθεί επίθεση από φίδι στους Γόννους Λάρισας και λίγο έλειψε να χάσει το δάχτυλο του χεριού του όταν τον δάγκωσε οχιά με αποτέλεσμα να μολυνθεί και να χρειαστεί τη φροτνίδα των γιατρών.

 

 

patrasevents.gr